Nechcem vzťah, ale chýba mi sex

Príspevok v téme: Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
couzsomnou

chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?

Slobodna

O 3 prasiatkach :) klokan to napisal dobre FWB je lacny trt, za ktory nemusia platit lebo to ma rada. Potom sa ale spravaju k nej ako k tovaru, veci.

nextdrummm

"preco este nemate takuto sexualnu partnrku ked by ste taku chceli"
pretoze take baby su nedostatkovy tovar ktory sa ujde len najvacsim stastlivcom.. a ako tu ktosi pisal ze chalani take baby ohovaraju alebo co je riadna blbost pokial sa bavime o FWB.. to je pre chalanov skor cosi ako svaty gral, optimalne ked maju takych kamaratok aj viac

Slobodna

Este sa mi paci jeden postreh :) ako ju v tom muzi najprv podporovali ale uz by nechceli aby sa na nich takato zena zacala viazat. Stryco vsetci mame svoje potreby, tak preco este nemate takuto sexualnu partnrku ked by ste taku chceli? Hmm? Odpovedz si sam.

5.5 elsa

najhoršie je po sklamaní nájsť idiota po ktorom bude ešte horšie,byť chvíľu sama kým to prejde,utriediť si myšlienky a potom si vybrať niekoho iného:)

stryco.

"Veľmi ťažko som sa rozchádzala so svojím bývalým a ešte nie som v stave, kedy by som vedela tomu druhému ponúknuť plnohodnotný vzťah. Nebolo by to fér..." a vobec cele 16:05, zacinam si byt coraz istejsi, ze nie je vhodne aby si momentalne riesila nejaky sex s kymkolvke akokolvek. bud k sebe cestna a uprimna a aj k svojmu srdcu. lebo si vyrobis len dalsie sramy na dusi, o ktore podla mna nestojis. uprac si vo svojom vnutry. moj nazor.

Slobodna

Ja sa ti len snazim ukazat, co ta caka a evidentne na to nie si pripravena. Lebo toto je len slaby odvar toho, co by si musela znasat. Ludia ta budu sudit a odsudzovat. A co ak sa to dozvie tvoj byvaly?

doubledog

couzsomnou

ja ti verim, ze si to myslis :)
len na zaklade mojich skusenosti hovorim, ze to nie je pravda a ze bude pre teba lepsie, ak to tak brat nebudes.
tym nechcem povedat, ze tvoje sklamanie neexistuje alebo ze bude trvat kratko, kym sa vzchopis.

Delete

couzsomnou - mám pár otázok.

Koľko ste boli spolu s partnerom?
Ako dlho si sama?
A dôvod vášho rozchodu?

Podľa mňa si to nespracovala! Je to môj subjektívny názor a prikláňam sa k tomu, že by si mala ostať sama, kým nebudeš mať čistú hlavu.

A to sa týka aj tvojej sexuality...nemáš sama v sebe vyriešených veľa otázok a ak sa do niečoho takéhoto pustíš so zmätkom v hlave tak koniec.

Dávaj si pozor.

couzsomnou

Slobodná..verím, že si inteligentná žena, ale prečo aj domýšľavá? Ja som fakt nikde nenapísala, že som bývalého podvádzala.