KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??

Príspevok v téme: KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
lea

Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.

ivka2

NO ja som si dala namahu a precitala som vsetky prispevky...tak toto je uz vhodne aj pre psychiatra:)

1. ty si slobodna mas 30
2. mas priatela ktory ma 30 a je zenaty ale uz sa rozvadza
3. ste zasnubeny, no aj tak ty mas milenca a on este zenu
4.ty si mala zatial iba 16 chlapov
5.tvoj nastavajuci mal min. 70 mileniek
6.ten tvoj milenec je taktiez zenaty ale chce mat s tebou deti

no je to komplikovane aj pre shakespeara :), a vhodne pre psychiatra:)

co ty vlastne riesis??? je toto vsetko vobec pravda??skor sa mi to zda ako zly sen..nocna mora...
to ta preboha taky zivot bavi?????ist sa vydavat za zenateho popri tom mat zenateho milenca...
a este sa ides pytat po akej dobe je vhodny sex???pritom ty nechodis s tym clovekom normalne..ty ho mas iba ako mielnca!!!!tak ked mam niekoho iba ako milenbca tak vo filoch jje to tak ze sa s nim vyspi hned prvy den:) ved nato sluzi milenecky vztah..alebo su aj take milenecke vztahy kde ssa chodi najprv rok a potom az idete do postele?
fakt sa mi na tomto zastavuje rozum..ale nechcela som ta nijako urrazit je to len moj nazor..

lea

Summer, ale ty nie si muz.. ja si myslim, ze muzi nie su od prirody monogamni, ale na tom nezalezi. skor zalezi na tom, ze tento nazor zdielaju mnohi muzi

lea

hned ako sme sa zoznamili som ho poslala. a nechytil, chranil sa. ja pracujem v zdravotnictve, tak si velmi na take veci davam pozor. ale zda sa mi pokrytecke, ze mnohi muzi ho tu odsudzuju, ale keby mali moznost, tak to s nim hned vymenia. myslim, ze je prirodzene, ze atratktivny jedinec ma viac zaujmu od opacneho pohlavia, vsak aj v prirode je to tak

lea

Ale mojho frajera sa musim este zastat- preco by jeden zdravy chlap, ktory je atraktivny a muzny, nemohol mat 70 partneriek?? mal povolanie, kde pracoval s ludmi a zeny sa mu zial aj same nukali, aj predo mnou, na vlastne oci som videla. ja mam vela kamosov a hociktory priznal 30 partneriek a pritom to nebol ani daky krasavec a je aj viac rokov zenaty. a homosexualny vztah moj frajer nemal nikdy, aspon o tom neviem

agina

Lea aj my ti dakujeme, tiez sme sa riadne zabavili a udivili nad tym, ako moze byt niekto tak rozumovo prizemny. Este raz, velka vdaka.