Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.
KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
Mne je uz z teba do placu, Adi. naco by som tu marnila cas vymyslami, povedz mi. Snubenec je v zahranici. ale buduci tyzden dojde na dovolenku.
verim ci neverim...ak si vymysla tak je to jej vec....no co ako modelovy pripad to moze byt....
Inak mas pravdu ze je tu vela nezmyslenych tem, a tym prekrývaju skutocne zdravotnicke temy...
Slusny muz ty jej fakt veris. Ved sa to kazdou vetou u nej stupnuje, vzdy doda a vymysli si nieco nove. Je to fakt len skoda, lebo niektori tu hladaju fakt pomoc a ona sa na tom baví.
...ze ho podvazdas....
Lea a este ma neico zaujima, ten tvoj snubenec nic netusi, ved ked som is este raz precital tvoju temu, tak hovoris to tak ako keby si ani nemala ziadny vztah a prave si si nasla partnera, ked kvazi spolu chodite a ste niekolko hodin spolu kazdy den...ved to si aj slusny, nudny, nezabavny typ chlapa vsimne...
Kulturu prejavu? Ty? Ved ty si tuto temu zacala, tak si aj vypocuj vsetko ale fakt vsetko, co si o tebe kazdy mysli. Ved o tom to je.
Adi, ja na rozdiel od mnohych moralnych a superhodnotnych prispievatelov, ktori tu urazaju a osocuju, mam aspon daku kulturu prejavu. a vazim si kazdy nazor a hlavne cas, ktory ste venovali tejto teme
Svoj zivot zijeme a nielen prezivame...Ved aj rozmyslaj, ked nieco pises.V podstate je to fakt sranda čítať tvoje príspevky, niečo take clovek necita kazdy den. Tak pokracuj a strapnuj sa dalej
Sorry, Vivien, ja som pisala ten predch. prispevok
Dik za nazor, Vivien. Neviem preco ale musis urazat. Mam vysoku skolu a normalnym sposobom som tam chodila. Co som pisala nie je vymyslene. Viem, ze to nie je standardna situacia, ale aspon ja a ostatni ucastnici tejto story svoj zivot zijeme a nie len prezivame..