KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??

Príspevok v téme: KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
lea

Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.

lea

ja viem, je lahke odsudit. Lenze nikdy nevidis uplne do situacie ineh cloveka. A vies co to je zit vo vztahu v ktorom mas pohodlie a istotu, ale ziadnu vasen, skor fyzicky odpor k partnerovi? Myslim, ze v 30tke je na to este skoro. Playboy tiez z toho dovodu odisiel od zeny a syna. So snubencom sa nemozem rozist, lebo povedal, ze skoci z okna.

fifina

Pekne sa pomaly vyfarbujes.Zo zaciatku som si myslela,ze si vysla z klastora.Pravda je,ze ty nie si naivna ale ty si nieco ako "ticha voda,brehy myje".Tychto ludi radim do zvlastnej skupiny....

agina

No tak az taka naivka teda nie si, ked uz si ich mala 16!!!!!!! A za ten cas si neprisla na to, ci je dobre s nim hned skocit do postele alebo pockat??? Ty koksooooo....radsej slusneho a dobreho ako trtkosa a playboja.

slusny_muz

Nie neukamenoval by som Ta...je to tvoj zivot, tvoje svedomie...kazdy nech si robi co chce a potom nech aj znasa nasledky...
Len lutujem toho tvojho "tutka" ze o nicom nevie a ty tu zatial riesis kedy sa mas vyspat s palybojom, ktory je zenaty....btw..myslim ze si spominal ze hovoril o detoch....ze by chcel s Tebou mat ....

jaaajjj po tomto odhaleni...je uplne jasne ze mu ide len o sex...ak ak to necitis tak ptoom uz si vyslovne naivna..

Summer_

Ach Lea... podvadzas snubenca s niakym blbcom ktory ta chce len na sex. ale co uz. Ludia si nevedia vazit co maju pokym to nestratia. Ale to je len moj nazor.

lea

Slusny muz, asi by si ma v stredoveku dal ukamenovat, ale ja som zasnubena s jednym tak oddanym chlapikom o akom pises..Lenze sa to s nim neda vydrzat, svojou oddanostou a vernostou ma dusi. Playboy je zenaty.