KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??

Príspevok v téme: KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
lea

Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.

lea

:-) Dik Ivka, si zlata.
Porozmyslam nad tym. Ale inak, ja toto cele neberiem nejak tragicky. ani som to nechcela nejak rozpisovat, ale ked ste sa pytali.. celkom ma vsak zarazilo, kolko ludi to vidi ako divne. kazdy ma svoj pribeh, len malokto sa k nemu uprimne prizna. Mozno aj ti, co sa tu nado mnou prezehnavaju a pod. skryvaju nieco horsie. Zazila som vsak uz v zivote kopu horsich problemov a situacii, hlavne ked ide o zdravie a tak. Keby sme mali vsetci v zivote iba taketo problemy, to by nam bolo zit..

ivka2

no jasne je to strasne kratka doba ak si zakla niekto vazny vztah, ale ona sa pyta na milenecky vztah..aspon aj som to tak pochopila...ja som sa s mojim drahym milovala asi po 9 mesiacoch:)))

kali

Dva tyzdne? Coze? to si myslim ze je dost kratka doba.Na moj vkus urcite. Mala by si urobit to co chces ty a ako to citis.

ivka2

to lea:
tak niekedy tu vaham , lebo deti maju bujnu fantaziu a vymyslaju si rozne pribehy ale verim tomu ze v zivote moze clovek zazit aj taku situaciu aku prezivas ty..no ja by som na tvojom mieste nechcela byt....ja sa stale stazujem ale ked som si to precitala tak som stastna ako blcha:)
no a ako som uz predtym napisala, pokial ide o milenecky vztah tak sa s nim kludne mozes vyspat aj na prvom rande, ved o to id eci nie?ja sa bezne nestretavam s ludmi ktori maju milencov milenky(nastastie)ale podla mna nikto kto ide za jedinym cielom najst si milenca a ak ho najde tak necaka rok..potom uz ide o nieco viac:)chapes co cghcem povedat?
tak pekny vecer...a dufam ze sa z toho bludneho kruhu dostanes lebo fakt ten tvoj zivot nema zmysel..mam otazku si s takym zivtotom spokojna?

lea

Dakujem Ivke, ze si dala namahu a zosumarizovala to, su tam trosku chyby, ale v podstate to sedi. Lebo moj snubenec ma 35 rokov. a ja som uz rozvedena, ale to je uz davno. je pravda, co som pisala, ale kto chce veri, kto nechce nie. a este niekto sa pytal na moje vzdelanie- mam VS vzdelanie, tak ako aj ostatni spominani

branty

Nuz,keby si nemala tolko rokov,povedal by som,ze si naivna teenagerka.Ale udivuje ma,ze dospela zena moze byt tak naivna a prizemne hlupucka,ze sa necha vyuzit nejakym supermachom,ktory zeny akurat potrebuje na to,aby si na nich utvrdil svoje sebavedomie,ze je neodolatalny a bral ich jednu po druhej ako kus mäsa.
Fakt sa nedivim,ze take zeny ako ty,potom o par rokov podavaju ziadost o rozvod,alebo sa stazuju,ako ich partner podvadza alebo ako su nim tyrane.
Neboj sa,on "urcite" bude tvojim princom.Otazka znie-dokedy?

Veronika L.

čítam, čítam a neverím vlastným očiam. Niekedy nechápem o čo niektorím ľuďom ide. Začalo to otázkou a sexe a dopracovali sme sa až k pokusu o samovraždu, zistení, že snúbenec je trestanec a ešte aj ženatý....... a už ani neviem čo je podstatou tohoto príspevku.....
Prečo si niektorí ľudia nevážia to čo majú???? a správajú sa ako rozmaznané a hlúpe deti???? Veď už aj tie sem tam vedia čo môžu a čo nie. Preto ma totálne prekvapuje, že 30-ročná žena má takéto názory na život, sex a vôbec. Niekedy človeku nad týmto fakt rozum zastáva.....................