Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.
KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
VŠ ešte nikomu nepridala na inteligencii a myslím, že kľudne môžeš mať VŠ (dnes sa dá kúpiť všetko), ale IQ máš na bode mrazu. Si fakt úplne vygumovaná, ty aj ďalší aktéri tejto story, alebo je to výplod bujnej fantázie a nudíš sa, tak sa takto bavíš. Ale máš celkom úspech v počte príspevkov, ono to dokazuje, že väčšina ľudí je našťastie normálnych a majú potrebu k takému neuveriteľnému zhluku sprostých názorov a postojov niečo dodať.Je fakt zaujímevé, že človek ako ty (ak je to pravda)má VŠ a je vôbec gramotný. Prihlás sa u odborníkov, bedeš pre nich prípad akým sa iste radi zabavia.
Ale, nehnevaj sa na mna. nemyslela som to osobne. urcite su aj vynimky.
ta ktora chce ho najde...inak neznamena ze slusny sa rovna nudny, ako si aj ty niekde uviedla...:-)))
:-)) Dik, slusny_muz. Az sa mi verit nechce, ze slusni muzi este ziju..
Aj Tebe vsetko dobre!
Ja viem, ze moj zivot je trochu prazdny. Lebo si myslim, ze bez deti je zivot prazdny. Dufam, ze coskoro budem mat deticky a budem sa uz podstatnymi vecami zaoberat.
Musim priznat ze ten cely pribeh znie trosku divne, ale zas vo svete je vsetko mozne. Nedovolil by som si Ta nijako urazit ani odsudzovat, len mi je luto tvojho snubecna...tod vse. Ale dufam, ze budes v zivote stastna a najdes partnera takeho akeho hladas...vsetko dobre
ani nemas preco, ja tu take hluposti ako ty nepisem. Vies, vyzera to tak, ze pises o niecom, o com v noci snivas. Ja nikoho urazit nechcem, ale toto fakt normalne nie je. O tom je tvoj zivot? tak potom gratulujem
Lea napis adminovi, nech tuto temu uz uzavrie, nema to uroven.
Adi, naco tie urazky? Mam vysoku skolu, uz davno som skoncila. Dokonca hovorim vyborne anglicky aj nemecky. Vies, ja sa nestaram do Tvojho vzdelania
To je uplne zbytocne to komentovat, ty mas lea vysoku skolu, ty? Ved ty s tvojim zbytkom rozumu nemas ani na to, aby si zametala ulice. V podstate je mi ta luto. To co pises, sa podla mna len zrodilo v tmojom zbytku rozumu, z ktoreho kazdym dnom ubuda...