Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.
KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
Prepacte, uz nebudem reagovat, lebo asi niektorych konzertivnejsich jedincov moze moj zivot iritovat. Ale vsetko co som pisala je pravda, naco by som si vymyslala. A zase mam aspon trochu charakter a nedovolila by som si vas zavadzat. Dakujem vam za prispevky, niektore boli podnetne a porozmyslam nad nimi.
Je to cele trapne...!
No ved je to jasne...hlavne ze sa dobre bavi...
Vo vazeni???? Tak ale to nas uz vodis za nos!!! Tych 70 sexualnych partneriek bolo mozno spolovice muzskych a to vo vazeni....
poctivo som prečítala všetko a jediný záver: lea sa baví!!
a nie si ty zasa janinka 17 ci co za individum to tu rozsieva mile temicky?
Snubenec ma skratove jednanie, preto sa bojim. aj vo vazeni uz bol. a vobec nie som s nim kvoli prachom, nie je bohaty. sme spolu z hlbokeho priatelstva a pomaly aj zo zvyku.
nepochopim hned niekolko veci- ked je snubenec taky nudny a pocituje k nemu odpor, naco sa chce zanho vydavat? potom bude nestatna zenuska a bude sem pisat nove temy do fora typu- manzelstvo ma nudi
jej snubenec je nudny, hej? neviem, ale tych 70 sex. partneriek za jeho zivot, co nam tvrdi, ze postihal, sa asi nenudilo..a asi aj vasne ma dost
ty ze je neskusena?? aj moja 14rocna sesternice vie, ze do postele netreba s niekym liezt, pokial ta do toho nuti alebo uz vravi, ze "dva tyzdne " cakat na zenu je vela. pokial nechce byt, samozrejme, len dalsi zarez na jeho posteli..a ze je zenaty a ma syna, to je uz dalsia ina kava...
kokos a ja som si myslela, ze ludia su normalni..
Lea a co tu este riesime????
No, uz som sa s vami aj zasmiala :-) ale chapem, zle som sa vyjadrila. Tych 70 frajerovych partneriek, to iste boli zvacsa len jednorazovky. inak, aj on je este zenaty, ale rozvadza sa.
Ja som mala 16 vztahov, ale co je na tom, ked uz mam 30 rokov. ale neboli to jednorazovky na diskoteke a tak, tak som to myslela. normalne chodenie, vacsinou niekolko mesiacov a aj vztahy na par rokov