Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.
KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
Tvoj snubenec vyskoci z okna,aj ked sa dozvie co robis,nemyslis?Nechces nahodou aby sme ta lutovali,vsak?Obdivovali ta,ako sa obetujes koli niekomu,ku komu citis odpor,ale sa za neho vydas,lebo tvoje srdiecko ti nedovoli ho opustit,och ake dojimave!Skor to vyzera,ze ta pri nom drzia prachy a pohodlie,istota.Vies,co je mi z teba zle!Vidime,az prilis dobre do tvojej situacie,pekne si nam to tu rozpisala.
Lea este registrujes, alebo si uz rezignovala????
Prepacte mi moju bezocivost, ale trosku mi to pripomina kauzu Malinova a to v tom, ze sa stale a stale objavuju nove skutocnosti.Som zvedava, co z Lei este vylezie.
Haha Lea sak ty sama nevies co rozpravas :D Takze je lepsie sa vyburit v mladosti ako v manzelstve? Tak preco ty podvadzas ked uz si jednou nohou v manzelstve? Ci prave preto?
A ked vam uz ta vasen so snubencom vyprchala tak ho chudaka nepodvadzaj ale rozid sa s nim. A take blbosti ako ze on skoci z okna su smiesne :D Ak ti to povedal bud to nemyslel vazne alebo je vadny :D
to je ako telenovela....este nakoniec z troho vylezie ze lea je vlastne mniska :-))
prepacte za sarkazmus
lea, vidím, že tebe nechýba len úsudok, ale aj trocha rozumu:)))70 / 16 partneriek nieje podľa teba jednorázovka?:))) skús zobrať rozum do hrsti a trošku použiť matematiku pre 1. stupeň:))))
70 partneriek a je to nudny slusny a verny clovek...to su slovne perly
Fuuuuha, lea ty si zazrak!!! To si kedy postihala tych 16 akoze nie jednorazoviek???? To si zacala uz v 14-tich ked priemerne vezmem, ze si chodila s jednym chlapom rok??? No a ten tvoj snubenec 70???? To je namornik ci co????
Myslim, ze pocet partnerov nie je az taky dolezity. Skor to, ze urcite neslo o jednorazovky. Moj snubenec mal aspon 70 partneriek, aj to este myslim vsetko nespocital, ale teraz je verny. myslim, ze je 100x lepsie vyburit sa v mladosti ako potom experimentovat v manzelstve
fyzicky odpor...wow...no radsej sa nejdem uz vyjadrovat lebo bohvie co sa este dozvieme :-)))
Nikto Ta neodsudzuje, je to tvoj zivot...tvoje rozhodnutia....
No vy ste mi pekny parik....