KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??

Príspevok v téme: KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
lea

Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.

lilianaaa

kedy je spravny cas? Je mozne ze ked sa s nim vyspis skoro, vas vztah bude o sexe a nebudete si mat okrem toho co povedat. Som absolutne za to, ze ked vztah zacne sexom, tak sex v nom zohrava potom hlavnu ulohu! A muz si ta potom nebude vazit tak ako zenu ktora sa najprv zdraha. Mam kamarata, velkeho suknickara ktory povedal - ked som bol mladsi, pritahovali ma zeny ktore hned dali. Teraz ma pritahuju tie, ktore musim zvadzat, to su prave zeny a tie co daju na pockanie - to pre mna nie je zena! ... Myslim, ze najprv ho treba spoznat, .. zalezi na tom ci cakas vztah alebo len sex. Nie je krajsie obdobie vo vztahu ako otukavanie na zaciatku. Ked dostane vsetko hned, uz strati zaujem, po niekolkych razoch ta vymeni za druhu, proste nove vzruuuso. A doba? No zalezi na tom ako dlho ste spolu kazdy den, taky mesiac minimalne, dva ci tri mesiace.... pre mna osobne je to minimum.

vivien

Myslím lea, že si nezamestnaná žena, ktorá sa veľmi nudí a celé toto je len hra, aby si sa zabavila. Píšeš, že robíš v zdravotníctve a máš VŠ. Povedz kde v zdravotníctve môžeš celý deň vysedávať pri internete a nič nerobiť?

slusny_muz

adi, mas pravdu je to divne lebo v 30 uz clovek vie co chce, ma svoje zazemei, ciele a je vyhraneny v nazoroch....a mal by vediet co su to city, ako boli ublizovanie, nevere a tak...ale kazdy sme iny....

slusny_muz

lea mala by si sa s nim rozist s tym snebencom, ved k nemu nic necitis...a on to musi prezit...naco sa brat ked k nemu nic necitis..si neviem predstavit taky vztah

adi

To ano, ale ja si fakt neviem predstavit, ze niekto moze byt v 30-tke (prepac lea)ale taký naivný,hlupy, jednoducho mi to nejde do hlavy