Dobrý deň som žena a mám 30 rokov mám manžela a aj synčeka Miška. Vyzerá ako keby sme mali dokonalú rodinnú idilku. Ale môj manžel ma často psychycky tíra, myslím to tak že mi hovorí aká som hlúpa, namožná, lenivá a pod. ja už naozaj neviem čo mám urobiť aby ma pochválil. O rozvode mi tu ani nepíšte pretože keď sa pred ním o tom zmienim ide ma roztrhať v zuboch. povedal že ak by nás aj súd rozviedol, postará sa o to aby môjho syna zverili so opatere jemu. A ja fakt nechcem o syna prísť. A je mi s ním celkom dobre máme veľký dom, finančne sme na tom veľmi dobre ani ma nikdy neudrel len ma trápia tie jeho narážky na mňa. Poraďte čo mám robiť?!
Mám s ním ostať?
teraz čo sa kamarátka rozviedla zverili dve deti jej,bývajú s ňou aj keď býva u svojej mamy,tiež sa jej počas manželstva vyhrážal muž,teraz je rád že má určené návštevné hodiny a môže s nimi byť aspoň vtedy :)tiež tam machroval,veľké reči mal,ďalej kamarát nemôže sa rozviesť už sa informoval dieťa by nedostal,pokiaľ ty si čistá nie je u teba problém a on nemá na miliónové úplatky tak nemá šancu......
tina dieťa ide vždy k matke musia byť vážne dôvody na to aby išli k mužovi,inak sa môže starať koľko chce,jedine žeby podplatil sudcu až je taký majetný,potom je aj striedavá starostlivosť,informuj sa o tom,sú rôzne anonymné právnické poradne,ale postarať sa môže jedine cez peniaze-úplatok,inak nie,pokiaľ nie je dôvod,že sa nestaráš o syna,si alkoholička a podobné veci k tebe ide dieťa,takže tak,,,,či sa chceš rozviesť to musíš vedieť ty,sprosté nadávky nebudeš znášať,takže nech sa správa normálne,až by ti také niečo povedal že sa postará aby dieťa bolo u neho tak mu povedz že ho udáš za vyhrážky,ty si dieťa vynosila ty si ho porodila je tvoje ,aj po právnej stránke,robí problémy sebe hlavne,žiadny právnik-právnička,alebo sudca mu do opatery nedá na to sú zákony môže si snívať:)
Mas to tazke, verim, ze taky clovek by ti robil pri rozvode peklo a nedal by ti pokoj....kym tam este nnie je fyzicke nasilie, skus sa vzchopit, bud silna, zacni sa niecomu venovat..neviem ci mas pracu (necitala som celu diskusiu)... ak nie tak skus si nejaku najst, chod na nejake kurzy..ci aj to by ti zakazal? sak nemusi o tom vediet, snad nie je cely den doma ;-) a ako ti niektori radia, odkladaj si peniaze na nejaky svoj ucet (snad si nedala cele svoje dedictvo tomu chmulovi) a ked bude spravna chvila a maly podrastie, tak odides...
pekný citát :)
Ona to vydrží ale jej psychika nie...ale každý nech žije ako si zariadi :)
Nič v zlom ale ponižovanie a psychické týranie je ozaj ,,dobrý,, priam ,,skvelý,, život :(
maripocsa - to nemyslíš vážne? Ja sa ani nedivím že to v tejto spoločnosti takto vyzerá ak väčšina rozmýšľa takto.
Nikde nie je vsetko idealne a koli dobremu financnemu zabezpeceniu a kludnemu zivotu asi to budes musiet strpiet a zatat zuby.mozno po rozvode by nasla este nieco horsie mozno chlapa s laskou k tebe ale vez schopnosti zabezpecit rodinu.Vsade navokol pocujem podobne priklady kde zena je trpitelka obetava milujuca trpitelka a koli rodine zatne zuby.daj na vahu ci sa oplati ti rozviest ci by si nespadla do horsej zivotnej situacie akoby si zila s inym muzom kt uz ma svoje deti a aj deleniecmajetku si premysli v hlave co by ta cakalo ci by si vedela celit tej situacie.My zeny sme trpitelky a muzi su odpad vsade to tak vniman a pocujem zial.ja doporucujem ze Vydrz lebo mas dobryvzivot.