Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám s ním ostať?

Príspevok v téme: Mám s ním ostať?
Tina464

Dobrý deň som žena a mám 30 rokov mám manžela a aj synčeka Miška. Vyzerá ako keby sme mali dokonalú rodinnú idilku. Ale môj manžel ma často psychycky tíra, myslím to tak že mi hovorí aká som hlúpa, namožná, lenivá a pod. ja už naozaj neviem čo mám urobiť aby ma pochválil. O rozvode mi tu ani nepíšte pretože keď sa pred ním o tom zmienim ide ma roztrhať v zuboch. povedal že ak by nás aj súd rozviedol, postará sa o to aby môjho syna zverili so opatere jemu. A ja fakt nechcem o syna prísť. A je mi s ním celkom dobre máme veľký dom, finančne sme na tom veľmi dobre ani ma nikdy neudrel len ma trápia tie jeho narážky na mňa. Poraďte čo mám robiť?!

anka 89

Tina urcite Ti nikdo ten majetok nezavidi.Vidis sama ,ze stastie je niekde inde.Musis manzela zaujat ,ale to len tak rychlo nepojde ,lebo uz si urobil o tebe negativnu mienku ,takze musis na sebe zapracovat.

Tina464

anka veď on by ma všade našiel a už sa mi aj vyhrážal že ak ešte raz spomeniem súd syna mi vezme a mňa pošle do bláznivca. Aj keď ja som úplne normálna určite by podplatil lekárov.

anka89

Tina ano su taky muzi co sa ozenia pre majetok .Ale bud sama sebou najdi si nejaku cinnost ,ktora ta obohati a manzel bude z teba nadseny si mlada ak budes mat viac rokov bude to este horsie .

Tina464

Ale kde že už sme to dávno nerobili veď kto vie či nemá aj milenku. A ja to celé vnímam tak ako som už napísala že on si ma vzal (podla mna) len pre otcove peniaze vedel aká som ľahko ovplyvnitelná a určite mal všetko dobre premyslené. A nemusíte ma tu hneď obvynovať za to že som trošku bohatšia veď ja za to nemôžem ako žijeme.

anka89

Tina ja nechapem co si dala prepisat na manzela dom v ktorom si byvala s rodicmi ak ano to si ozaj hlupa .Vy s manzelom nemate majetok spolocny a ked mas tolko penazi tak si ich odkladaj a potom od neho chod prec aj so synom .

salon

Ved ako mu mas dokazat,ze vies aj ty nieco robit ak nemas sancu kedze to za teba robi sluzka a opatrovatelka?
Ty opis aspon svoje pocity,ze ako to vsetko vnimas...citis...
Aj sexujete spolu casto a akym sposobom to spolu robite? Je k tebe aspon v posteli nezny?

Tina464

anka89 ja som sa predsa nebrala pre majetok ja som ho milovala to on si ma zjavne bral len pre peniaze. Ja za to predsa nemôžem.

salon

Mne je osobne jedno ci ste bohati alebo nie,mate sluzku,opatrovatelku,zahradnika alebo inych pomocnikov...tu ide o to,ze tato vsetka pomoc by vam mala sluzit na to,aby ste vy traja spolu travili co najviac casu. Mali sa radi a vazili si jeden druheho.