Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám s ním ostať?

Príspevok v téme: Mám s ním ostať?
Tina464

Dobrý deň som žena a mám 30 rokov mám manžela a aj synčeka Miška. Vyzerá ako keby sme mali dokonalú rodinnú idilku. Ale môj manžel ma často psychycky tíra, myslím to tak že mi hovorí aká som hlúpa, namožná, lenivá a pod. ja už naozaj neviem čo mám urobiť aby ma pochválil. O rozvode mi tu ani nepíšte pretože keď sa pred ním o tom zmienim ide ma roztrhať v zuboch. povedal že ak by nás aj súd rozviedol, postará sa o to aby môjho syna zverili so opatere jemu. A ja fakt nechcem o syna prísť. A je mi s ním celkom dobre máme veľký dom, finančne sme na tom veľmi dobre ani ma nikdy neudrel len ma trápia tie jeho narážky na mňa. Poraďte čo mám robiť?!

Tina464

Nie neverím tomu že ba ma mlátil zas taký nie je, raz mi dal facku lebo som mu povedala že je cheapúň ale pár sekúnd po tom sa mi ospravedlnoval že sa to už niikdy nestane no a nestalo sa viac ma neudrel.

doubledog

takito muzi dost neznasaju, ked sa verejne vie, aki su hajzli.
takze ho najviac zasiahnes, ak o nom budes ludom hovorit pravdu.
stazuj sa na neho svojmu okoliu.
je dost mozne, ze ta zacne mlatit, zozen si pre istotu velke balenie krycieho kremu a velke slnecne okuliare, budes mat modriny.
ty sa podla mna potrebujes zobudit.
milenku urcite ma, to by som sa stavil.
mozno by ti pomohlo, keby si to zistila.

Tina464

Ja nepozerám vôbec búrlivé víno nechcem ťa uraziť ak to pozeráš ale je to hlúposť a prečo sa vlastne pítaš? (nie nemáme žiadne vinice)

salon

Tina tvoja Tema znie: Mam s nim ostat?
Ja by som to zmenila na: Mam ho ostat?

Ale ne...ako smejem sa,ale nezavidim ti uz len preto,ze si nevies rady a ver alebo never aj ja som rozvedena ale presla som si najprv peklom,kym som to vsetko pochopila a nasledne vyriesila...:-)

Nespite spolu...ani my sme spolu nespavali a tiez to bolo vtedy,ked som to mala 30. Teraz ked nad tym premyslam tak sa uz len pousmejem,ze aka som bola naivna,neskusena,bojazliva atd...
Nechcela som si pripustit,ze by mal milenku,tiez bol ku mne arogantny,drzy,hruby...nechapala som preco,ved som ho lubila.
A potom to prislo...
Tvoj muz ma tiez milenku. Ste mladi,zdravi,mate syna,majetky,atd atd...len uz nemate lasku...aj my sme mali vsetko,len lasku a pochopenie jeden pre druheho sme nemali.
Porozmyslaj aky zivot chces zit. Si dospela zena,matka maleho syna,ale uz nie si manzelka svojho manzela. Jedine ak na papieri. Nesplnate manzelsku funkciu.
Co je to za osobu ten tvoj muz,ze by ta dal do blazinca ak by si mu vzala syna?!

Moj nazor je este ten,ze kazdy kto sme dospely a pri vedomi nesieme zodpovednost za svoje zivoty. Mozme si zato ako zijeme. Lebo tak sme sa rozhodli my a nie niekto iny.
Dalsia vec este...tvoj manzel ti nadava do takych a onakych len preto,ze je sam debil a k tomu nestastny zo situacie,tak si to vyvrsuje na tebe. A vies preco?
Lebo si to nechas! Neviem ci si ma dostatocne pochopila,ak nie tak to mozme dalej rozobrat...
Snazim sa ti len otvorit oci a mozgove zavity. Skus sa na tvoju situaciu pozriet inymi ocami...predstav si,ze si tvoja kamaratka a pozeras sa na seba...co by si si poradila?

Detto

Rovnaký problém riešim takmer 11 rokov. Vyhľadala som psychologickú pomoc, kde som pochopila, že muž trpí poruchou osobnosti a jediným riešením je odchod spod jeho vplyvu. Taký človek vás inak zničí. Momentálne mám dve práce, od februára podnájom a nádej, že to spolu s deťmi zvládneme. Odporúčam ti prečítať knihu Bláznivá láska (www.martinus.sk) o spolužití so psychopatom. Hlavne mu never, a zamysli sa nad tým, či sa máš ešte rada. Psychopat všetko prekrúti, projektuje svoje problémy na partnerku, pracuje s vinou a so strachom. Je neomylný. Je ťažké si to pripustiť, ale je potrebné pomenovať, s kým žiješ. Potom to bude trvať dlhšie, kým sa odhodláš na nejaký krok. Pre mňa aspoň platilo jeden krok dopredu, dva dozadu, až kým neprišla posledná kvapka a všetko vo mne sa vzpriečilo. Držím ti palce. Nie si v tom sama.

Tina464

Samozrejme že ho lúbim neviem ako je to možné ale ľúbim ho. Aj keď ma veľa krát urazí. A to či má alebo nemá milenku radšej ani nechcem vedieť.

salon

Co urobis ak zistis,ze ma milenku a on ti to ani nebude tajit? Pomoze ti to k niecomu alebo je lepsie nevediet?
Ty ho este lubis alebo je to len zvyk s nim byt a pohodlnost?

anka 89

Ja ti nekazem hned sa s nim rozviest.Ale ak budes chciet od neho v buducnosti odist tak bez penazi to nepojde tak si budes musiet po tajme odkladat peniaze.
Ja by som nedovolila ziadnej opatrovatelke sa starat o moje dieta iba ak by ste isli na ples spolu s manzelom a vtedy by zavolal opatrovatelku k Vasmu Miskovi.

salon

Boze chuda nestastne...
Anka ty ju neobvinuj z nicoho a ani z pravopisu,lebo aj tebe som tam nasla chybu...
Musime jej pomoct...
Tina popremyslaj co presne chces i ked to teraz asi nevies,lebo nemas nadhlad nad situaciou ako my,len sa snaz plavat a netop sa...
Zajtra pokecame...najdem si cas