Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám s ním ostať?

Príspevok v téme: Mám s ním ostať?
Tina464

Dobrý deň som žena a mám 30 rokov mám manžela a aj synčeka Miška. Vyzerá ako keby sme mali dokonalú rodinnú idilku. Ale môj manžel ma často psychycky tíra, myslím to tak že mi hovorí aká som hlúpa, namožná, lenivá a pod. ja už naozaj neviem čo mám urobiť aby ma pochválil. O rozvode mi tu ani nepíšte pretože keď sa pred ním o tom zmienim ide ma roztrhať v zuboch. povedal že ak by nás aj súd rozviedol, postará sa o to aby môjho syna zverili so opatere jemu. A ja fakt nechcem o syna prísť. A je mi s ním celkom dobre máme veľký dom, finančne sme na tom veľmi dobre ani ma nikdy neudrel len ma trápia tie jeho narážky na mňa. Poraďte čo mám robiť?!

5.5 elsa

Delete presne ten muž si ju vôbec neváži a nikdy nebude, manipuluje s ňou a skočí mu na nejaký obed a kino,,na obed idem aj s kamarátkou a zaplatím si ho sama,mňa by si tým veru neudobril,určite nie:)

5.5 elsa

mňa by normálne napadlo že ťa podviedol,keď tá náhla zmena v správaní čo nemusí byť pravda,ak to takto zostane tak len kvôli synovi a bude niekde vyhľadávať ženy,,,si nemysli že sa tvoj muž zmenil zo sekundy na sekundu,nikto sa nemení raz keď ťa uráža a neváži si ťa tak taký bude stále,prispôsobovať sa bude kvôli synovi len ti nič nepovie do očí.....sorry za otvorenosť,ale nebuď naivná, že sa zmenil a takým tempom rýchlym

Delete

casprezeny.azet.sk

Ono manipulácia je super vlastnosť pokiaľ ju človek dokáže ovládať a vie, že takým je. A používa len na konanie toho dobrého.

Ale podľa mňa tvoj manžel je manipulátor, ktorý svoju manipuláciu ovláda dokonale ale využíva ju na konanie ,,zla,,.

Štandard ktorý máš je super a pravdou je aj to, že ľuďom sa vždy niečo nepáči.
Ak partner ženu bije alebo psychicky týra tak chce žena milého a naopak. To isté platí pri mužoch.

Lenže psychiku máš len jednu...a každý človek vycíti ak chce od neho ten druhý utiecť. Podľa mňa ťa dnes zmanipuloval až až.

Peniaze sú veľmi mocné...dajú ti jedlo, dajú ti šťastie a dajú ti aj zdravie či lásku ale všetko je to len zdanlivé.

Rozhodni sa tak, aby si sa v budúcnosti mohla pozrieť do zrkadla.

5.5 elsa

:D:D:D nie skôr sa mu to uležalo v hlave a zistil čo vlastne povedal a čo by si mohla zasa spraviť ty, tak to chce urovnať,ale zasa len na chvíľu,možno mu to niekto poradil aby ťa niekam zobral a urovnal to s tebou :)kvôli dieťaťu hm

5.5 elsa

Tina no neviem,čo má za lubom,je to zvláštne,žeby kvôli dieťaťu,no asi,možno si zistil ako sa veci majú.....neviem,no nech v tom pokračuje a nerobí dusno....

Tina464

Dnes bol ku mne prekvapivo milý, pozval ma na obed a potom sme išli do kina, neviem čo má za lubom ale mohlo by to byť takto vždy :)