Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Mozno ja sa mylim, ale tie statistiky , urobene z tisicov pacientov sa asi nemylia.
Pre tych, co sa tvrdohlavo drzia svojich nazorov sa samozrejme stavaju akekolvek uvedene fakty irelevantne.
Naviac, co sa robi dost casto zialbohu, ze sa mnohe utvary, ako hrcky, tumory a podobne prehlasia bez dokazov za rakovinne, hoci neboli.To sa napr stalo aj mojej zene, ked ju po "diagnoze" z troch metrov na nehojacu sa ranu jna nose prehlasili za rakovinnyu, operoval to chirurg ako rakovinyu, a ked to poslal do laboratoria na presetrenie, tak za 1/2 hodiny dostal telefonat, co som aj ja pocul, lebo som tam sedel vedla zeny, ze to nebola rakovina ale len zvredovatele tkanivo. Samozrejme do spravy napisal s kludom , ze vyoperoval rakovinny utvar a previedol po tom plasticku chirurgiu , presunutim a natiahnutim tkaniv na miesto odpperovania. Na zvredovatele tkanivo by to totiz stacilo dobre oskrabat a ziadna plastika.
Ale to by za to nemohol tolko pocitat a prispiet k "vitazstvu nad rakovinou"
analyn: tieto osoby ani neexistuju takze tak
hanka: som zena ;) a noelani je zenske meno
RNG, tie grafy sú irelevantné...
cim skorsie je objavena rakovina v tele cloveka, tym vacsie sance ma clovek naprezitie, napokon koncom minuleho roku som sa o tom presvedcila na vlastnej kozi. A vdaka vlastnej rychlosti a mudrosti a sikovnosti klasickeho doktora nepotrebujem ani radiaciu.
ako to, ze nikdo nepozna tie statisice ludi vyliecenych vasimi svetovymi alternativnymi doktormi? Poznam velmi vela ludi z celeho sveta a tiez o nich nevedia, kde su? Preco mlcia o tom, co im zachranilo zivot? Jedine spravy mate o nich z internetu, to si naozaj myslite, ze ked ich vyliecia alternativne, tak potom farmaceuticky priemysel ich vychyta a odstrani?
mylite sa. Moja mama je dlhe roky po rakovine prsnika, mala radiaciu, chemoterapia nebola potrebna, nic sa jej nevratilo, ziadne nove nadory, ziadne metastazy. Moja majlepsia kamaratka je 5 rokov po rakovine prsnika, tiez mala len radiaciu, ziadny navrat rakoviny sa nekona. Obidve maju aj prsniky, nebolo treba amputovat. Zachranila ich vcasna diagnostika a rychla operacia, mamicka na Slovensku, kamaratka v Canade.
Inac homeopathia je vykopana zo smetiska dejin, lebo nepredstavuje konkurenciu liekom(tj je viacmenej neucinna, ale je to silne placebo)
Liecenie rakovin chemoterapiou a radiaciou je uz len z toho dovodu pochybene, ze tieto oba vedia vyvolat rakoviny aj u celkom zdravych ludi Nador sa im casto podari znicit, ale dalsie sa zacnu o par mesiacov rychle vytvarat a metastazovat po celom tele.
Nuz statisice ludi, co sa alternativnymi postupmi vyliecili z rakovin ti mozu tvoje neochvejne presvecenie vyvratit. A nie je to nic noveho, napr prezident Reagan si potajomky vyliecil rakovinu v Nemecku metodou hyperthermie. Vyslo to na javo az nedavno.
Nuz ale nemyslim si, ze v USA maju ludia ine choroby ako na Slovensku, tj liecebne metody platia vsade rovnako. A co sa tyka tej modnej nenavisti voci Amerike, to mozu mat len ti, co Ameriku "poznaju" len podla informacii z manipulovanej tlaci, filmov z Hollywoodu a nasich (vasi nie su o nic lepsi) skorumpovanych politikov.
To je ale velmi pomyleny nazor.