Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Janka, teraz nic nespekuluj, potrebujes byt silna a co najlepsej kondicii, medik si kludne davaj
Jana53, áno, je pravda, že bunky, ktoré sa malígne zvrhli využívajú na energiu iba glykolýzu, tj. štiepenie cukru (glukózy). Cukru sa vyhnúť nemôžeš, to by ťa zabilo a minimalizovaním jeho príjmu taktiež nič nevyriešiš, nakoľko glukóza sa ti v tele aj tvorí..
Janka 53 precitaj si moju temu tu na fore vola sa rakovina alternativna liecba.S mamkou sme bojovali s rakovinou prv doplnkami stravou zvrtlo sa to a dneska som rada ze mama podstupila chemo a ozarovanie.Vzdy je lepsie vsadit na viac kariet a nespoliehat sa na jednu metodu.Ak sa to da vybrat necakaj ani jeden den navyse nastup na liecbu popri tom ber vyzivove doplnky podporuj imunitu a zvladnes to.Drzim ti palce
Ak som spravne pochopila v clanku o diagnostikovani rakoviny sa pouziva na zobrazenie radioaktivna glukoza,aby bolo vidno,kde vsade to je.Pretoze rakovinove bunky viacej pohlcuju glukozu.Ak tomu tedarozumiem.To by ale potom znamenalo,ze sa zivia cukrom.Ano?Ale ja cukor nepouzivam,ani sladkosti nejem,okrem ovocia .To znamena,ze ani med by som nemala?Myslim do cajov.
philips treba ludi, ako je pan RNG a jemu podobnych, doplnky maju miesto v nasom zivote a je dobre o nich vediet, sama ich uzivam, citim sa velmi dobre, ale ja vlastne neberiem ine lieky, moj muz ma vdaka doplnkom stale druhu mohu, jasne, ze je aj pod liekami, ale drzi sa. Doktori to povazuju za maly zazrak, ze je v takomto relativne "dobrom" stave, a vieme, ze je to otazka casu, kedy o nu pride Ale zahravat sa s rakovinou, to teda nie! Tam rozhoduje rychlost! Ak pan RNG chce, nech sa hra s vlastym zivotom, ale bude ho skoda.
entericky pokryte pancreatiny beriene s muzom uz +- 3 roky, muz bez prerusenia, ja obcas na mesiac vynecham.
OK, analyn, ja sa sem nechodim dohadovat, len oznamujem pokial sa to dozviem z mojich lekarskych zdrojov, co je na co uzitocne na zdravie a zdravotne problemy.
A veru ja sam som zacal pouzivat doplnky, ked po 49 rokoch sledovania rad beznych lekarov som sa dostal do velmi zleho zdravotneho stavu. Tak som zacal hladat inych lekarov, co liecia inac a odporucaju ine, ako bezni lekari a dnes viem porazit viralne utoky za 2 dni, zapaly hornych dychacich ciest, na ktore som trpel od mala za par dni bez toho, ze by sa mi vobec dostavili horucky za plneho pracovneho tempa.
A ked dostanem nahodou rakovinu(sanca je vyse 30% statisticky) tak ju rozhodne budem adresovat hromadou neskodnych potravinovycy doplnkov v prvom rade. Cim viac, tym lepsie.
analyn, zbytočné hádzať hrach o stenu... Niekto tu vidí len svoju pravdu a všetko, čo ide proti tomu je skorumpované a zmanipulované...
od maja 2014 som na poleo strave+ denne pijem smoothie z cervenej repy, cukety + rozna ina surova zelenina a v decembri 2014 mi diagnostikovali rakovinu koze.
pan RNG, ona tam rakovinu mala! A ked sme uz pri alternativnej liecbe, ako to ze vy, ktory beriete kvanta roznych doplnkov, mate cukrovku? Reumu? Kazdy virus, co ide okolo? vy pouzivate len doplnky, a predca mate rozne choroby, vsetko, co ide okolo, pritiahnete ako magnet, preco vas museli operovat klasicky doktori na zlcnik, to si alternativna medicina nevie poradit s obycajnym zlcnikom??? Viacerym ludom ste radili co brat na rakovinu, kde su ti vylieceni? Ano verim tomu, ze doplnat vitaminy a mineraly je treba, ale rakovina nie je nadcha! Tam treba doktorov! Klasickych!