Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Ešte odporúčam v každom prípade prečítať knižku "Nespechejte do rakve " od Tomáša Kašpara.
Ahoj,napíšem to jednoducho, rakovina sa vie vyvíjať a aby sa mohla vyvíjať potrebuje kyslé prostredie, v takomto prostredí sa cíti ako doma, čo potrebuješ spraviť je alkalizovat telo a dostať tvoje ph z kysleho do mierne zasaditeho stavu. To docieliš jedenim veľa zdravej Bio zeleniny, alebo kvalitnými výživovými doplnkami. Na to sa zameriava spoločnosť sevenpoint2, majú iba zdravé Bio produkty, klinicki testované a majú v ponuke aj nový vedecký zázrak molekularny vodik vo forme tabliet o tom už nájdeš veľa info na nete. Ak chceš pošlem ti info na mail. Moja emailová adresa je erik.illes@gmail.com
Hm....Ja sa ani tak nepytam preco prave ja ,aleboine preco.....Mna skor zaujima,co s tym,tu a teraz,tiez,cobybolonajlepsie vdanej situacii robit.Pretonazorytych,co to prekonali,alebo to maju v rodine,alebo s tympracuju,ci vedia poradit so zivotospravou,su zaujimave,ba cenne.Ak sa ale mam zamysliet,ze preco ja,a tam,no to by bolo asi na nejaku cenu,pretoze ako laik otom viem pramalo,ak to maju ludia od nepameti a aj male deti.Zaujimave su asi statistiky krajin,kde je toho najviac a porovnavat sposob zivota a vyspelost ,cize znecistenost prostredia.....Tak akojedinec viem osebe povedat len tolkotoSom zena,matka,nekojila som,lebo som jednoducho mala problemovetehotenstvo a cisarskya booa bez mlieka.V rodine nikto nemal rakovinu,co mipamet siaha.Od detstva som sportovy typ,pohyb to milujem.Strava: jedla som,co mi chutilo,ziadne klobasky,slaniny,ener.drinky,ani alkohol alebo cigarety.Jedla som aj maso,zeleninua ovocie.Cukor dlhsie nepouzivam,ani mucne moc nejem.Dycham mestsky vzduch maleho mesta.Mala som obdobie,dost narocne,asi posledne tri roky.Nevyhladavam podniky,ani nehyrim novodobym sposobom.Som normalna zena,ktora si robistarosti za blizkych a robi,co sa da pre rodinu .Rozhodnuta som asi tak,ze mam zmetok tusa pytam z jasnych dovodov,pretoze mam problem a kazda mudra rada dobra.Takze ak Vam cosi take zistia,uz to ide klsicky.....mamog.ultrazvuk ,punkcia,(tu sa nachadzam),operacia a dalej asi chemo a radio...........potom prezivanie,ci to mate v tele,ci to pomohlo a asi tak.Urcite by kazdy ,ak sa dozvie cosi taketo o svojom tele a diagnoze v case internetu,hladal,co,preco a ako dalej,s co najlepsim vysledkom,ci uz je profesijne,to,ci ono.Takto to vidim teraz.ja.Mozte citat,tem na nete je vela,ale ak zrovna svoj zivot ste nezasvetili medicine a statistikam,tak viete asi tak ....nic.Tak Vas rodina a strach dotlaci kdoktorom.Vsetky cestyVas aj tak povedu k lekarom,lebo aj bolest Vas tam potlaci.Takze je prirodzeny aj strach z choroby,ved zijeme pospolu a vidime,co ta choroba snami robi.A je prirodzene,ze clovek chce vediet,ako by sa choroba vyvijala,inymi sposobmi liecby,alebo momentalne vseobecne zavedenou liecbou.....V mladosti som mala hrcku na druhom,tak isla von,bez mamo,sono.A potom do labaku,ale bola tukova.Tak teraz sa ide na mamo,utrazvuk,aj ked bolo jasne,ze tam je.Tak mozem len verit,ze tieto vystrenia,zakrok a to nasledovne ma vyznam,ved aj doktorom moze ochoriet zena,matka atd.Neviem,su aj statistiky,ci by sa doktory takto liecili,ako oni liecia,vysledky su zaujimave,ak pravdive.Ja viem,ze u nas jeden onkolog,ked dostal rakovinu,tak sa rozhodol ukoncit zivot sam a nie sa liecit.Samozrejme kazdy chce byt zdravy a robi pre to,co je v jeho silach a moznostiach.Tak zatial mam zmätok,kde kupovat doplnky,ako sa stravovat ,do akeho zariadenia ist....To ie zatial vsetko.Dakujem za kazdy prispevok.
Natural News Blogs
Write for NaturalNews
Thank you for your interest in writing for BLOGS.naturalnews.com. We created this new site to provide a Free Speech platform for writers on a very diverse array of topics.
For more information and to submit an application, please visit: www.naturalnews.com
a mozme pre nich pisat vsetcia! a vsetko, co napiseme bude pravda, cista pravda a nic ineho nez pravda!
Zabudol som este uviest rozne parazity, z ktorych niektore maju tiez karcinogenne vylucky. A pohybom ludi a tovarov sa coraz viac siria krizom krazom.
A coraz viac roznych tazkych kovo, co vytazia z hlbin zeme a vynesu na povrch. Napr olovo ortut, a kadmium su karcinogeny.Predtym boli hlboko v zemi, teraz po tazeni zamoruju aj povrch.
Teda roznych zdrojov je hromada a bude ich coraz viac, ako zamorenie povrchu Zeme nasou cinnostou pokracuje.
Pricina rakovin su zamorenia, najma take, co su mutagenne. Na svete je vyse 60 000 patentovanych chemikalii, mnohe pouzivane ako lieky, zvysene ziarenie z roznych zdrojov, od ozonovej diery cez nuklearne materialy(vyse 1000 nuklearnych bomb, co "skusali" rozne staty) a samozrejme rozne mikroby a parazity, co vyrabaju karcinogenne a mutagenne latky, povodne prirodne a nove vyslachtene vo vyse 100 ustavoch zaoberajucich sa genetickymi manipulaciami mikrobov. Tiez iste aj rozne GMO produkty. paradoxne zdroj rakovin prs su najma HAK a mamografia, kedze ziarenie a vysoky tlak na prsia ich poskodzuje a tak zeny, co maju pravidelnu mamografiu maju az dvojnasobnu sancu vyvinu rakovin prs, ako uvasdzaju niektori lekari. Pozri napr na
www.naturalnews.com
ked mamicka chodila na radiaciu, chodili tam aj dve babetka, jedno malo 3 mesiace, druhe necely rok. Ake otazky si mali davat?
najhoršie čo môže Janka urobiť je....dávať di nekonečné otázky typu, že prečo sa to stalo a prečo práve ona??? strata času...a síl..., potrebuje svoju energiu upriamiť na liečbu!
Janka je už dávno rozhodnutá! Dostali ste ju svojimi názormi akurát do rozpakov. Ako si podľa vás má vybrať, keď jej tu celú dobu vnucujete svoju pravdu?
Janka, aj keď máš strach, polož si otázku: prečo ani jeden doktor mi neodpovedal na otázku prečo to vzniklo? Kde to vzniklo, a prečo práve tam? Mám odpoveď, ale tá sa ti nebude páči! Celé tie svoje roky si do seba tlačila neduhy, teraz sa už tvoje telo nedokáže proti tomu brániť.
Je to tvoje telo, daj na radu či už modernej medicíne alebo alternatívnej, ale je jasné, že pravdu sa nedozvieš, ak nezistiš, prečo práve tvoj prsníprsník? Prečo práve on, a prečo práve tam, a prečo práve teraz, a prečo...