Mam rakovinu

Príspevok v téme: Mam rakovinu
Jana53

Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.

RNG

Opakujem
Surove zeleninove stavy su dnes uz slaby zdroj enzymov, na trhu su aj radove silnejsie,napr entericky pokryte pancreatiny, kde mas v kazdej tabletke az vyse 3 gramy pancreatinu. Davka je 2 x 6 gramov pancreatinu A pokial si clovek nie je isty, mal by brat aj ine protirakovinne potravinove doplnky, ako betaglukany,graviolu, chagu, monolaurin,collostrum a podobne. Lebo rakovinne bunky su nie len tie, co lekar vidi, ale aj tie, co su neviditelne este a roztratene po celom tele. Pripadne brat aj absorbenty, najma modified citrus pectines a arabinogalactans.

Pridavam este citral, co sa nachadza napr v Lemon Grass oleji az 70% na objem, samozrejme jod a selen, z vitaminov C, co najviac a D aspon 5000 IU.
A napr davnejsie dokazane, ze chlorid cezia znacne alkalizuje bunky a tym nici rakoviny, de davka je 2 x 1.5 gramu. Na velkosti nadorov to je velmi rychle vidiet, ked sa za 2 tyzdne znacne zmensia. Najlepsie to ucinkuje na velmi bolestivej rakovine kosti, kde to uz za 48 hodin potlaci bolesti do znesitelnej hladiny, tj netreba davat pacientom opium.

Nuz ale , kedze na Slovensku nemate lekarov co sa zaoberaju liecenim alternativou, a nechcete zobrat zodpovednost na seba, ale nechate prevzat lekarom onkologom kompletne kontrolu nad svojim telom a zivotom, tak tito pouziju len to, co sa v skolach naucili, tj chirurgia, jedovata chemoterapia a ozarovanie, kde posledne dve produkuju rakovinne bunky aj u zdravych ludi. S trochou stastia(a na to treba toho stastia dost, ked sa naozaj jedna o rakovinu prs!!! a nie len o nejake viacmemnej neskodne tumory a hrcky) tak mas sancu ako uvadzaju statistiky asi takuto s klasickou liecbou
www.edwardtufte.com
To bez pouzitia alternativ, ktore mnohe z nich by tuto sancu podstatne zvysili.

analyn

Janka, nie som onkolog, mam vyse 50 rokov, s rakovinou som sa stretla uz na ZDS, ucitelkin manzel ju mal, a ona nam kazdy den namiesto vyucby rozpravala o nom. Ako ho otvorili a bolo uz neskoro, neskor moja prva sefka mala odobrate jedno prso uz roky predtym, ako som tam nastupila, zila este najmenej, co ja viem 20 rokov, a to bolo este v hlbokej totalite. Neskor mojej sesternici muz zomrel mlady na rakovinu, dlho mal bolesti v bruchu, krizoch, chrbte, pokial sa dostal od dedinskeho doktora k odbornikom do Bratislavi, bolo neskoro, bola som mlada, sokovana. Odvtedy mam zafixovane, ze cim skor, tym lepsie, co sa mi aj v zivote potvrdilo. Nemas co stratit, mozes len vyhrat- svoj zivot. Ani moja kamaratka, ani teraz ja sme nezapochybovali o spravnej liecbe doktormi, ale aj ona, aj ja tiez berieme rozne vitaminy a mineraly na podporu organiznu- ja ich beriem tiez uz par rokov, odkedy moj muz mal vdaka cukrovke velke problemy. Janka, mojej mamicke sa dari, oslavila 80 rokov, vlasy jej uz davno narastli, oni jej ani vsetky nevypadali, ona ani nechcela nosit parochnu, a vyzivove doplnky do nej nedostanes. takze neviem nakolko pri takejto diagnoze pomahaju, ja beriem, ale pravda je, ze ked som mala telo nadopovane doplnkami a mala som krochkat od blazenosti, dostala som rakovinu koze.

RNG

Analyn, verit mozes co chces nikto ti v tom nebrani. Precancerous su vsetky bunky, lebo vsade mozes dostat za urcitych okolnosti rakovinu, nanajvys niekde je to pravdepodobnejsie, ako v cystacvh a niektorycy tumoroch, lebo tam je oslabena miestne obrana, tj cirkulacia.

Jana53

Je tu aj onkolog?Aku percentualnu nadej mam,ze sa vyliecim klasickou onkologickou cestou pri mojom naleze?A za ako rychlo by som mala byt operovana ked viem,ze to je rakovina?Zatial mam predbezny termin do polky februara.Ak uz mam metastazu pod pazou,uz jeto nezvratne?Dakujem.

Jana53

RNG,ano,tabulky su tabulky,ale netusim ,ako by som sa z nich poucila a liecila.Tak Ta prosim,co by si mi navrhoval?Mam metastazu v padpazusi a hrcku v prsniku.A este som si uvedomila,ze na tej strane mam aj pod kolenom cosi zdurene.Povedala som to pri punkcii,dr.ze asi to bude cysta.Dakujem.A este v mojom okoli,je dost ludi,ktorym pribuzny zomreli na onk.ochorenia a vsetci liecbu svojich pribuznych vnimali velmi negativne.Ja viem,ze ak niekto niekomu zomrie,tak pozitivnu liecbu asi nevidi.Ale doslova mnoho zakrokov spetnee vnimaju ako zbytocnu bolest pre pacienta.Ja len sledujem,kto co,ale nikoho neobvinujem.Mam len strach a pochybnosti...Takze teraz cakam na termin....

analyn

Janka, mojej kamaratke to vyrezali zo spodu prsnika, ma ho deformovany, ale nie je to vidiet. Neries kde, ale ries cim skor.

analyn

moja kamaratka pred 5 rokmi "citila" nieco v prsniku, nebola to este ziadna hrcka ci utvar, bol to len jej pocit [jej sestra zomrela pred rokmi na rakovinu prsnika- nechcela sa liecit az bolo neskoro], isla na vysetrenia, potrvdena rakovina, ale rakovinove bunky este neboli otvorene- precancerous cells- vcasnym vyoperovanim nedostali moznost sa rozvinut, 8 tyzdnov mala radiaciu, vsetko ok. Ja som nabehla k doktorom okamzite, ako som si pod kolenom zbadala, ze nieco mi tam rastie, a oni, ze sa nemam coho bat, je to len skin cancer, uz podla vyzoru! Okamzite mi to vyrezali, poslali do labaku, a mali pravdu! Podarilo sa to vybrat cele, takze pre mna to skoncilo velmi dobre. Vdaka tomu, ze som necakala na zazrak a utekala k doktorom vcas! Samozrejme som si poobjednavala vsetky mozne doplnky na pomoc v boji proti rakovine, ale nepotrebujem ich. A doktor ma urcite neoklamal, pretoze som si nasla na nete obrazky rakoviny koze a jeden z nich bol ako kopia na mojej nohe. Opakujem, neverim, ze alternativou sa zvitazit nad rakovinou, ale verim, ze klasickou liecbou s pomocou alternativnej ano. Dolezitejsia je klasicka aj radiacia aj chemoterapia, a alternativna pomoze zmiernit nasledky

hanka9

RNG – oni (niektori)sa nedrzia tvrdohlavo svojich nazorov. Oni dokonca v duchu s Tebou suhlasia, ucia sa od Teba a v duchu Ťa uznavaju ! . Zamerne ale pisu opacne z dovodov lebo nechcu, aby si vzdelaval prosteho slovenskeho obcana a ukazoval mu spravny smer, pravdu a poznanie. To im nehra do kariet a podla nich ma byt prosty Slovensky obcan sprosty, pretoze len takeho mozu dobre osklbat a zmanipulovat :-o)))