Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Preto, lebo alternatívy nie sú potvrdené žiadnym serióznym výskumom a ten "Mudr", ktorý to naordinuje sa za svoju liečbu nepodpisuje, takže je krytý. A keď pacienti vidia, že im to nepomáha, tak sa zrazu idú liečiť klasickou terapiou, ale väčšinou už neskoro. A takto vznikajú veľmi pekné vety: Kým sa liečil alternatívne, tak mu bolo dobre a hneď ako prišiel do nemocnice, tak zomrel...
Alternatíva je hazard s vlastným životom a mnoho ľudí by ešte mohlo žiť, keby neverili šarlatánom a ľuďom, čo si myslia, že sú doktori, keď si prečítali nejaký článok na internete...
asi preto, ze nepoznam nikoho, kto prezil alternativnou liecbou. Poznam ludi, co prezili s klasickou liecbou.
Jednoznačne alternatívna medicina. Je toľko možností a tu sa stále opakuje len tá chémia a radioaktivita, prečo?
Mamma centrum v BB je orientované na ochorenia prsníka a pracujú tam skutočný odborníci.
Je to moderná, špičkovo vybavená nemocnica s komplexnou starostlivosťou.
Na Klenovou je onkocentrum, tam sú odborníci na onkológiu všeobecne.
Moja švagriná ležala v B.B. a bola nadmieru spokojná.
Ahoj, Amazonska rastlina Macaci pazur (Vilcacora) je jedna z prvych prirodnych veci odporucanych pri rakovine aj samotnymi lekarmi.
www.youtube.com
A AC11 je najucinnejsia forma tejto uzastnej byliny a jediny produkt na svete, ktory obsahuje jej unikatne latky (carboxy alkyl esters) a preukazatelne opravuje poskodene DNA. Tento specialny extrakt ma 8 US patentov jeho ucinky pri rakovine a chemoterapii potvrdzuje viacero medicinskych studii z celeho sveta. AC11 pokracuje tam, kde obycajny macaci pazur konci. Klinicke studie, patenty a podrobnosti o tomto extrakte si mozes pozriet tu:
energiabhip.sk - produkt Purple Caps
Dakujem vsetkym za prispevky.Pre RNG-neviem jazyky,takze netusim,co mi chcete povedat.Viem len,ze mam strach a bojim sa dosledkov liecby,co ma caka v zabehnutom kolotoci u nas.Este sa chcem spytat,aky je rozdiel medzi Klenovou a Centrom v B.B.Vie niekto porovnat?Dakujem.
Odporúčam zlatú strednú cestu : klasickú onkologickú liečbu kombinovať s prírodnou liečbou. Zmeniť stravovacie návyky, štýl života . Je to veľmi ťažká cesta. Čo sa týka spálenej kože po rádioterapii - veľmi účinné je aloe vera gelly - je to aloe v gelovej konzistencii , hojí popáleniny , poranenia, môže sa používať aj do otvorených rán. Veľmi dobrý je aj Aloe First - spray prvej pomoci - aplikovať hneď po zákroku .Zmierni sa tým utrpenie a bolesti.Pomáha aj pitie kvalitného 100 % pitia Aloe Vera Gelu - Obsahuje substancie ,ktoré zabraňujú vzniku metastáz , zabráňuje zásobovaniu nádoru krvou, ruší nepriaznivé účinky chemoterapie a rádioterapie . K tomu užívať antioxidanty. Hlavné je nedať ochoreniu náskok .
Rng nechápem ta prečo chceš tu pani za každú cenu na tú tvoju alternatívnu stranu prinútiť a prečo ju odradzas od liečby ktorá by jej život mohla zachrániť a predĺžiť :O
A znova a znova tu uvadzam porovnanie medzi klasickou onkologiou a spravne prevadzanou alternativou, tj lekarmi, co sa do toho vyznaju
www.oasisofhope.com
www.cancertutor.org uvadza plno ucinnych alternativnyh metod na liecenie roznych rakovin.A su to metody od svetoznamych lekarov, tj tvrdit , ze su neucinne je len potvrdzovanie toho, ze sa to monopolu mediciny z ekonomickych dovodov nehodi a preto proti tomu bojuju.