Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Analyn ten pán rng to tu nechce priznať ako tak vidím. Mne tiež povedal aby som nebrala antiretroviralne lieky ( som hiv+ ) a namiesto toho brala jeho lieky hm
celozrnna muka je dobra len kvoli GI, inak ju nevieme poriadne stravit, narobi v tele viac skody ako uzitku, udivuje ma, ze to neviete. vy ste tu i na vasich strankach radil vela ludom aj s rakovinou, kde su?
pan RNG, hlavne, ze vy beriete vsetko, co v doplnkoch existuje. Vy viete s vyzivovymi ddoplnkami vyliecit vsetko. Aspon tak to tu prezentujete. Tak sa vas znova pytam, ako je mozne, ze mate cukrovku, reumu, zaludocne, kozne a dalsie problemy? Kazdy virus, stale ste chory? Ako to, ze vas museli operovat? To co doktori vyriesia za par dni, vy riesite doplnkami cele roky a aj tak ste skoncili v nemocnici pri klasickej medicine. Vasa zena tiez. Viete, pasovemu oparu sa da vyhnut ockovanim a vy a vasa pani by ste sa nemuseli trapit.
Janka, zabudla som napísať, že som tiež mala rakovinu prsníka...e-mail: mucskovci@post.sk
budem rada, ak napíšeš...pomôžem, poradím...
Janka, ja som si tým prešla, som necelý rok po liečbe, som tu, žijem...stratila som symbol ženskosti - vlasy, ale už mi narástli, liečba bola náročná, ale chuť žiť silnejšia! držím palce a ak by si mala otázky, ozvi sa
Janka, prechadzasfazou, ktora je prirodzena a zakonita a prechadza nou kazdy u koho sa zistilo nadorove ochorenie. Su pacienti, co maju velmi agresivne ochorenie, povedzme akutnu leukemiu, ktori maju na svoje rozhodovanie tak 1-2 dni, lebo bud sa liecba zacne alebo moze byt uz neskoro.Ty mas ochorenie, kde vsetko ide pomalsie, mas viac casu rozmyslat, spracovavat, akceptovat a rozhodvat sa. Dolezite je mat informacie, ale niekedy prilis vela roznorodych informacii nemusi byt lepsie, naopak iba zvysuje zmatok v hlave. Nikto nemoze povedat co je absolutna pravda a ze to jeho riesenie je to najlepsie. Iste, alternativci ti budu radit alternativu a nevyhnes sa ich negativemu postoju ku vsetkemu co suvisi so standardnou medicinou, onkolog alebo privrzenci medicinsekho riesenia ti budu odporucat, aby si sa riadila tym co ti odporuca onkolog. Rozhodnutie je na tebe. Dolezite je utriedit si informacie, najst svoju novu rovnovahu a rozhodnut sa, ktorou cestou pojdes a po tej ceste potom uz ist a byt presvedcena o jej spravnosti. Niekedy je dobre stanovit si iste hranice, kolko infomacii si budes hladat. Takisto nema zmysel donekonecna si klast otazku, ze preco sa to stalo, lebo to ta bude stale len zneistovat, budes sa vrtat v niecom a mohlo by ti to branit akceptovat novu realitu a zit svoj zivot co najviac naplo dalej. Ja som onkolog, cize moje odporucania su jasne a keby sa ma niektore z nadorovych ochoreni raz tykalo, mam vcelku vyjasnene pri akom ochoreni by som sa ako rozhodovala.Nie je pravda, ze doktori by sa sami chemoterapiou neliecili, realita a to co vidim ukazuje, ze to su skor zelania niekoho vydavane za sutocnost. Ja nechcem ovplyvnost tvoje rozhodnutia, ja ti len radim, ze dolezite je rozhodnut sa pre nieco a potom dosledne ist danou cestou a nepochybovat stale o nej. Jedine co mozem k tomu dodat je fakt, ze ked sa budes mat zle, keby si mala velky zravotny problem a potrebovala pomoc, tak to budu lekari, co sa ti budu realne a fyzicky snazit pomoct, co ta prijmu do nemocnice, aletrnativci ti poradia cez internet. To je realita, nie pocit ci dojem
Rakovina pankreasu sa moze vyvinut aj z prenikania mikrobov zo zlej crevnej flory. Takze prejst na bielu muky je dobra hovadina, kedze probiotika potrebuju pre svoju vyzivu hromadu mikrovlaknin, co zaroven absorbciou odmoruju telo.
Vela zelenin a odstavovanie bez sterilizacie je sice zdrave, ale nesie na sebe hromady mikrobov na surovych potravinach a pre tych, co maju malo kyselin v zaludku to znamena znicenie probiotickej crevnej flory.A teda znicenie znacnej casti imunity.
Janka, stari ludia vravievali, ze treba jesy z kazdeho rozka troska. Poznam mladu zenu, v novembri minuleho roku jej transplantovali oblicku a pankreas, co jej zlyhali zaciatkom roku 2014. Roky predtym sa stravovala super super super zdravo, len bio, len cerstve, len to najlepsie, surova strava, zeleninove stavy... Problemy jej zacali koncom 2013, doktori jej ako prve striktne zakazali celozrnne muky, vysoko percentne cokolady, zeleninu a ovocie len velmi obmedzene mohla jest. Jest musela biele pecivo, chleba, maso aj cervene, cokolady s co najvyssim obsahom tuku- tu najlacnejsiu, a pit smotanu. Nesmela vyprazane, malo solit a podobne. Dnes je vyse 2 mesiace po transplantacii, dari sa jej dobre, moze jest vsetko, OKREM celozrnnych vyrobkov a vysmazaneho. Uz moze aj vela zeleniny, ovocia, smotanu pije stale,a po 3. mesiaci bude moct zacat aj s vysmazanym. Celozrnne jej nedoporucuju vobec. Bielu muku ano. Zije v Rakusku, tam bola operovana a tam je aj liecena. Doktori nezistili inu pricinu na zlyhanie jej organov ako super super super zdravu stravu. Nic sa nema prehanat.
Seventpoint, Agnes... Aké pH vy konkrétne myslíte? Lebo pH teba kyslé by znamenalo jedine to, že daný človek je už mŕtvy....
Určite treba zmeniť stravu, upraviť ph do mierne zásaditej. Piť nielen zeleninové šťavy, ešte lepšie sú smoothies kde máš pomixovanú celú zeleninu aj s dužinou, ktorá tiež obsahuje prospešné látky. Naša krv má ph 7,4 čo je jemne zásadité. To ph sa nesmie zmeniť, inak by sme neprežili. Naše telo preto vynakladá veľkú námahu na to, aby toto ph udržalo, čo sa ale prejaví inde, raz to prestane zvládať a prídu civilizačné choroby, akou je aj rakovina. Úplne vylúč červené mäso, to má látky, ktoré prispievajú k rakovine. Jedz veľa ovocia ale hlavne surovej zeleniny. Nemusíš sa stať hneď vitariánkou, môžeš jesť aj varené, ale toho surového by malo byť viac. Pi čaj Lapacho, ktorý je silne zásadotvorný. Ostatné čaje aj bylinkové sú často mierne kyselinotvorné, tak tie radšej nie až tak často, to radšej čistú vodu. Veľa pre seba urobíš, keď si kúpiš zelené potraviny, napr. chlorellu, jačmeň. Môžeš vyskúšať doplnky výživy Dr. Nona, ktoré obsahujú archebaktériu, ktorá preniká až do jadra bunky a tam opravuje informácie. Dr. Nona ktorá to vynašla sama pred rokmi bojovala s rakovinou a lekári jej nedávali nádej. V prvom rade ale celkom určite choď na tú operáciu, nech všetko zhubné odstránia, môže to viesť k tvorbe metastáz. A aj ďalej sa riaď odporúčaniami lekárov a dodržuj liečbu, akú ti poradia, toto je len doplnková liečba. Držím palce!