Mam rakovinu

Príspevok v téme: Mam rakovinu
Jana53

Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.

Noelani

Rng ja som Vďaka liekov a očkovaní super na tom aj keď mám hiv! Nikdy som vazne chora nebola odkedy mam hiv. Tak ja si nemyslím že tvoja suseda zomrela na očkovanie to možno iba ty myslíš však pitvovu správu si nevidel alebo?

Noelani

Analyn Áno to je sila rngova sarlatanska sila ggg
Llek ako beriem a to už od začiatku. Už stým žijem pekných 10 r a nemám žiadne zdravotné problémy som pod hranicami a mám super výsledky. Nikdy by ma nenapadlo sa tých liekov vzdať! Som rada že aj na túto chorobu sú lieky.

RNG

analyn, nevies o com rozpravas. Suseda bola zaockovana proti shingles/pasovy herpes a naopak do mesiaca ho dostale.
Je blbost ockovat proti niecomu co mas v tele aj tak cely zivot.
Prave naopak, miesto utoku na telesnu obrasnu treba telo obranir posilnenim imunity.

hanka9

Analyn
uz vcera o 18:35 si adresovala tieto otazky RNG a opakovane ich davas aj napriek tomu, ze RNG na otazky jeho zdravia ct. citatelom uz odpovedal hadam 100 krat ( da sa to lahko preukazat a dohladat v historii jeho prispevkov !!!)
takze nebud inpertinentna, skludni sa a nepapagajuj Inac ct. citatelovi si staci precitat historiu tvojich prispevkov a prispevkov RNG a okamzite zisti, ze tvoje prispevky maju pre citatela nulovu vypovednu hodnotu !
P.s- chvalim prispevok Ilek o 15:58, je rozumny (treba ho citat aj medzi riadkami).

Jana53

Ahojte vsetci.Tak zas si tu hlavu lamem nad tym,ako sa zistuju metastazy v inych castiach tela....Kedze mam pod pazou cosi velke 4 CM,Tak uvazujem,kde sa to asi mohlo dostat a ci este pred operaciou robia aj nejake CT,alebo ako.Musim povedat,ze ma to fakt stale boli,snazim sa to vydrzat,ale co si pomozem.Tak neviem,co ma caka.Ved uz teraz to boli jak das,tak neviem,ci to je priznak metastaz uz niekde v kosti,ci co.Bojim sa stale viac,ale na to tu asi nikto nieje zvedavy.Ja sa chcem z toho dostat,tak mi tu aspon drzte palce a uz ani neviem od tolkeho premyslania,co si pocat.Myslim,ze aj premyslanie ma vycerpava.Tolko nazorov a informacii,kde som sa preklikala,no to je len strach a soky z rozporuplnych inform.Este som necitala,ci sa niekde lieci napr.kmen.bunkami,ci je ozarovanie v prot.centre v Prahe ine,ako niekde na SK,je toho strasne vela,comu nerozumiem a uz sa tu citim ako totalny nevzdelanec....Tak mi drzte aspon niekto palce ...Asi si tam idem dat lad....Dufam,ze to aspon trochu pomoze,citimsa ako prepichnuta do hrude.....

llek

Noelani, dufam ze tie antiretrovirusove lieky uzivas. Vdaka kombinovanej antiretrovirusovej liecbe sa v sucasnosti HIV+ ludia mozu dozit prakticky rovnakeho veku ako ostatni ludia a maju ovela menej infekcii

tak..

Analyn. Radi tu pan RNG, aby nepodstupil klasicku liecbu? A utoci on na teba ako ty stale na neho? RNG tu dava rady ohladne adresovania doplnkov a nikomu nic nevnucuje.