Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam rakovinu

Príspevok v téme: Mam rakovinu
Jana53

Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.

Noelani

Áno lombardo máš pravdu a práve preto si dávam pozor na doplnky a lieky ktoré beriem a keď chcem brat nejaký doplnok ( síce ja už kupujem už len tie ktoré sú pri mojich liekoch vhodné a už ich poznám ) tak to svojej lekárke poviem ona sa pozre v PC či je vhodné a buď mi da zelenú či červenú :) a toto je problém u rng mieša všetko dokopy a preto je jeho imunita KO a si viacej škodí aspoň tak myslím

lombardo1981

Ľudia si vo všeobecnosti, nielen užívatelia výživových doplnkov, neuvedomujú, že aj medzi medzi doplnkami sa vyskytujú tzv. liekové interakcie. Treba si totižto uvedomiť, že aj prírodná látka je vo svojej podstate chemická látka. A chemické látky medzi sebou vytvárajú reakcie.

Noelani

Analyn to čo si písala o 11:18 s tým súhlasím! Lebo ja pracujem tiež medzi ľuďmi som opatrovateľka a mala by som byť tiež zakaždým chorá. Síce aj ja beriem doplnky ( nie hoci aké a nemiešam jedno s druhým ) a toto čo tu o rng píšem mne tiež nedáva dajak do kopy ten puzzle. Ok on je starší ako my ale aj tak jedine že jeho organizmus tie jeho doplnky neprijíma ako mieša všetko možné ako pravdepodobné tam je ten problém u neho.takze tak a pán rng ty by si nám tiež mohol dať konečne to vysvetlenie lebo ja si myslím že toto mam na mysli kecali o tebe pôjde aj tak ďalej. . . Alebo to vôbec nie je pravda o čom to tu píšeš a chceš sa len robiť dôležitým

Noelani

Analyn Ďakujem a to aj moja lekárka je so mnou spokojná a vôbec sama som rada že som na tom tak dobre ;) ďakujem ešte raz

1_Henrieta

Uzliny z podpazušia sa vyberajú len tie, ktoré sú postihnuté. Postihnutá uzlina sa zisťuje priamo pri operácii - na základe sfarbenie, ktoré je charakteristické po vstreku látky.

analyn

ospravedlnujem sa vsetkym, ktori citaju moje prispevky s nulovou hodnotou a zaroven prehlasujem ze vsetky moje prispevky sa zakladaju na pravde a tykaju sa zivych ludi z masa a kosti a obtiahnutych kozou. Dakujem za pozornost specialne hanke9, hlavne za trpezlivost a priatelske porozumenie pri citani mojich prispevkov.

analyn

pan RNG, ja vas naozaj nechcem napadat, len sa snazim pochopit niektore veci, co mi mataju v hlave, ja mam dokonca aj debilnicek, kde mam zapisane vase rady a postrehy. Len mi to vsetko pripada, neviem najst to prave slovo, nieco ako boj s veternymi mlynmi, ze ked vy beriete doplnky okolo 20 rokov, a vlastne choroby stale stale mate, vasa imunita by mala byt velmi vysoka, a pritom kazdu chvilu mate nejaky zdravotny problem, nachladnutia a spol., proste niekde musi byt chyba, ako to, ze vas imun. system si neporadi s virusom trebars od vasich vnucat? Vpodstate, ja uzivam tiez doplnky, omnoho menej nez vy, a virusy sa mi vyhybaju, chodim kazdy den medzi ludi, proste moznosti nakaz mam vacsie nez vy. Ked uz nic ine, vysvetlite mi, ako je mozne, ze moj muz dostal zapal do lakta, bez urazu, bez udretia a pritom berie roky serrapeptasu 240 000spu denne, + asi 20 dalsich doplnkov? Vrazam do doplnkov vela casu, energie i peniazov a rozmyslam, ako to vlastne s nimi je. Pripada mi to, ze pomozu zdravemu zostat zdravy a choremu zmiernit skody napachane liekmi.

analyn

Janka neries to, nesnaz sa pochopit, vsetku svoju silu sustred do boja, aby si vyhrala, potom budes mat dost casu na rozmyslanie. Neboj sa- strach je zly radca. Mysli na vsetko pekne, co si v zivote prezila, potrebujes byt silna aj psychicky. Chod von, chod do obchodu, do kina, precitaj si bulvar, skratka sprav si radost, rozpravaj sa o tom so svojimi blizkymi, nedus to v sebe. Musis byt silna a viem, ze ty to dokazes, ty to das!!! Vies, teraz mas na vyber, ci najblizsie mesiace preplaces alebo prezijes. Ako je to v tej pesnicke, s usmevom jde vsechno lip? Nedovol strachu ani hnusnej chorobe aby ta rozleptali. Dokazes to! Viem to!