Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
odstavec o "vírusoch " nemal patriť sem,ospravedlnujem sa :)
"...na prežitie 5r s rakovinou je priemer onkologických kliník v USA(tie sú lepšie vybavené než Slovenské)...
..na graf netreba vedieť jazyky.."
Pán RNG,ako si toto vobec dovolujete napísať človeku,ktorý práve prežíva šok z diagnozy-RAKOVINA? (alebo niečo podobne)
Podla toho čo tu píšete ste roky nachylný a chorlavejsi typ- ako to že nechápete čo je to POVZDBUDZOVAT CHOREHO?Beriete mu tu chuť bojovať a nadej ,že to "stačí vydržať a bude OPET DOBRE" Prečo sem chodite vobec ludom potom radiť? Propagujete tie vaše produkty? Ale prečo potom,ked vám to asi velmi nezaberá?Ako potom tá pani može prijať vaše rady? Prešli ste si niekedy už tou rakovinou,alebo ste niekoho z nej už dostali ked je tu taketo veci píšete?Vaše "zapálenie pre enzými " poznám ale taktiež poznám rady a vyskum odborníkov,ktorí roky študovali vyznam a vplyv (úboho smiešneho ) vitaminu -C prave na onkologicke stavy.Viete čo tie vaše enzými vlastne su? OBYCAJNA zelenina ,ktoru vy uprednostnujete v "práškovej forme".Ved smoothy tej pani pomože predsa rovnako a nepotrebuje na to minut celý majetok.Neoporuča sa iba jesť maso( len kuracie a ryby nalahko upravene,) jest vyprážane a jest sladke,lebo biela muka spolu s bielym cukrom "krmia rakovinu " su pre nu "hotove pastviny"
Chemo ani radioterapia niesu karcinogenne,to je presne na to aby zničili rakovinove bunky v tele.Vysledkom je žial len to,že oslabuju (unavia) aj zvyšok zdraveho tela.
Temu o virusoch radšej nebudem ani spomínať.Nejaký liečitel -šarlatán zistil ,že je to neviditelne a ludia sa toho boja ,tak využil príležitosť "zarižovať si" ..a očividne nebol jediny.Navyse s rakovinou nesuvisí.Nedostali ste ju predsa v tropických podmienkych alebo za otrasnej hygieny
Osobne mam v rodine ženu,ktorá mala rakovinu na 3 ženských orgánoch ,vratane lymfatických uzlín a dnes je 8 rok "čistá ".
Len sa neuzatvrajte,nechcite sa "umordovať" nejakou hladovkou,alebo neriešením problemu-to su len prve príznaky vasej psychiky ako to prijať až potom sa popasovať
Prajem vam uzdravenie a plno síl.
Agnes,
pH moču
Základním vyšetřením umožňujícím posoudit acidifikační činnost ledvin je vyšetření pH vzorku ranní moči. Stanovení pH je zapotřebí provést ihned a doporučuje se použít pH-metr. U zdravého dospělého je pH ranního vzorku nižší než 6,0.
Sliny svoje pH menia, bežne sú 7,0 až 7,2, po najedení 6,5 až 6,9.
Tu máš k prekysleniu:
Analyn,dakujemza doveru.Teraz to musim zvladnut,o par dni mam operaciu,dalej uvidim.Napriek bolesti,lebo fakt boli,chodim do prirody,snazim sa hybat a jest,neplakat:).Len mam zmätok s tou stravou.Ved jedlo je bud jed,alebo liek.Tak sa snazim cpat do seba ovocie,zeleninu.Mam v tele aj zapaly,uz tretim rokom,mozno preto ma toto postihlo.Neviem,ale mam strach z liekov,dokonca aj z vitaminov.Ako ja zvladnem nejake chemo......To je horor,asi pre kazdeho....Ja verim,ze vsetko je v strave a v prostredi,kde zijeme.Najradsem by som zdrhla aj do lesa,na vidiek,alebo prec z tychto zasmradenych miest,kde aj deti uz maju taketo choroby.Uz aj rontgen mi vadi.A tych som mala za posledne tri roky.Miesto toho idem do hl.mesta do nemocnice.Ale potom uteciem do prirody.Urcite.Len musim zvladnut operaciu.A este mam obavy,vraj budem mat problemy s rukou.Bude opuchat.Ja mam aj tak v rukach zapaly,neviem si to predstavit...A aj tak nerozumiem,niekto pije,fajci a ziednu rakovinu nema.....Pekny vecer vsetkym.
Analyn ja som bol od detstva nachylny na zapaly hornycy dychacich ciest. To u mn a nie je nic noveho. Predtym som mal horucky lezal som a podobne,
Vekom sa mi iste imunita ovela viac zhorsila, a predsa, hoci nakazy dostavam castejsie, ako za mladiosti ich zvladnem bez horuciek , za plneho behu v praci a teda s minimalnym poskodenim tela. To je vsetko kvoli tym roznym antimikroboalnym doplnkom, co pouzivam uz vyse 20 rokov, s uspechom. Nehovoriac o tom, ze si musim napravat trasvenie, adresovat cukrovku co som si uhnal najma tym, ze som jedol to, co mi lekari radili, tj hodne znicenycy rastlinnych tukov(bezcholesterolove....) a velmi vela sacharidov, z coho vacsina boli vyrobky z bielych muk, tj vysokoglycemicke produkty. Toto mi znicilo pankreas aj priestupnost bunkovycyh stien na glukozu= cukrovka DM-2. Kedze sa tie znicene tuky, co su oxidovane a polymerizovane nedaju z tych bunkovych stien jednoducho odburat, tak je tato moja choroba dozivotna, jedine ze by som si vedel znizit vyrobu glukozy v peceni a ladvinach, kde sa tvori najma z bielkovin , ale aj z tukov.
Aj ked nezjem ziadne sacharidy, tieto organy mi vytvoria privela cukru v krvi, a predsa nieco jest musim.
Na zvýšenie imunity sú výživové doplnky určite dobré, ale samo o sebe nestačia, podrobne ako si zvýšiť imunitu je napr. tu: bionk.blog.pravda.sk
analyn ty píšeš riadne blbosti, zdravá strava nikdy neviedla k zlyhaniu orgánov, jedine žeby bola jednotvárna a veľa živín by jej chýbalo. Zaoberám sa zdravou stravou a ľuďom, čo na ňu prešli sa vždy veľmi zlepšil zdravotný stav. Jedna žena s rakovinou ako prešla na zeleninovú stravu sa jej tak zlepšil stav, že mohla nastúpiť do práce. Stravovala sa tak pár mesiacov a cítila sa tak dobre, že svoje zdravé stravovanie porušila, začala jesť zase mäso a vyprážané a jej stav sa rapídne zhoršil, skončila v nemocnici. Takýmito názormi ako máš ty len privedieš ľudí do hrobu, ak to niekto vezme vážne. Neverím tomu, že nejakí rakúski lekári odporučili žene so zlyhávajúcimi orgámni, aby jedla veľa výrobkov z bielej múky, mäsa, vyprážaného a sladkého s čo najväčším obsahom cukru a tuku a zakázali jej nielen celozrnné výrobky, ale aj zeleninu a ovocie. Si z nás strieľaš. Ak by toto povedal lekár pacientke, tak jej môže rovno vykopať hrob a čakať, kedy do neho spadne.
Janka a ako si zistila, že máš hrčku ? Sama ?
Lebo, mňa stále bolí ľavý prsník, priamo v bradavke ma pichá. Už hádam 7 rokov. Raz viac raz menej. Niekedy aj týždeň nič a potom tak, že si ho musím chytiť. Chodím raz ročne na mamograf a odtiaľ okamžite aj na sono a nič mi nenašli len uzliny. Preto ma to zaujíma :(
Janka drž sa.
philips treba si merať ph moču, príp. slín, malo by byť zásadité alebo neutrál. Teda ph 7 alebo vyššie. V krvi musí telo udržať zásadité prostredie, aby sme zostali nažive, ale v iných orgánoch to tak životne dôležité nie je. To ale neznamená, že nám to neškodí, akurát to trvá roky kým sa to prejaví. Odporúčam si prečítať nejakú knihu o prekyslení, tak to bude detailne rozpísané. Niečo sa dá určite aj vygoogliť.
Noelani, v tomto robíš veľmi dobre. Pokiaľ nevieš, čo to s tebou môže urobiť, treba sa poradiť. Aspoň s farmaceutom.
A čo sa týka RNG, tak u neho je i problém, že častokrát odporúča i látky, ktoré sú pri niektorých ochoreniach kontraindikované. A práve preto nezvyknem jeho príspevky veľmi čítať.