Mam rakovinu

Príspevok v téme: Mam rakovinu
Jana53

Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.

analyn

pan RNG, " za plneho behu v praci" to bude ono, chory clovek patri do postele. Tiez som to nikdy v zivote nedodrzovala.

analyn

Janka, to vsetko coskoro pominie a ty zacnes zit znovu naplno, ale zmeni ta to. Zase zacnes vnimat krasu kazdeho noveho dna, zmeni sa poradie hodnot v tvojom zivote a ty si budes zivot vychutnavat, pretoze ty budes ta, co vyhrala. Ruku teraz neries, nestresuj, mozno bude puchnut a mozno nie. Jedz poriadne pestru stravu. Cim skor budes po operacii, tym skor budes v poriadku.

Agnes989

Ja sa posledné roky zaujímam o zdravú výživu a civilizačné choroby. Janka, ak si z BA alebo okolia, môžeš prísť na prednášku, ktorá sa volá "Zdravie, prevencia, Archeabaktéria a ako sa dožiť 120 rokov". Prednášajú tam práve o zdravom životnom štýle, rozprávajú príbehy ľudí, ktorí si zmenou stravy vyliečili rôzne choroby. Ja som na nej už bola a je to naozaj zaujímavé. Je to 19.2. o 17.30 na Mierovej 16, oproti budove Ministerstva hospodárstva v predajni Dr. Nona. Ale nemusíš sa báť, tam ťa nikto nebude nútiť nič kupovať. Alebo ak si z Košíc a okolia, tak tá istá prednáška je v KE 17.2. o 17.30 na Štúrovej 27, Business Centrum Košice, prízemie, Veža A.

Agnes989

Janka ideš na to dobre a neboj, ty to zvládneš. Žena vie byť veľmi silná keď musí. Dnes je medicína už na celkom dobrej úrovni a to, že ješ veľa zeleniny a ovocia tak tomu ešte viac pomôžeš. Klasickú liečbu netreba podceňovať, ale zmena stravy väčšinou zabezpečí, že sa choroba rýchlejšie vylieči a už nevráti.

Agnes989

philips práve tieto názory, že ph moču u človeka má byť kyslé vedú k tomu, že ľudia majú tak často civilizačné choroby. Hej, ph moču človeka sa uvádzalo dlhé roky kyslé ako normálne. Lebo človek jedol samé kyselinotvorné jedlá tak mal skoro každý kyslé ph tak sa to dalo ako norma. Až postupne začali ľudia zisťovať, že ak jedia veľa surovej zeleniny a ovocia, tak sa im zlepšia a často dokonca vymiznú všetky civilizačné choroby. Aj neliečiteľné choroby sa zmenou stravy zlepšia. A pritom človek, ktorý sa takto stravuje má ph zásadne neutrálne, alebo mierne zásadité. O tom, aké má byť ph moču zdravého človeka sa dá nájsť mnoho zdrojov a odporúčaní. Napr. www.ezopress.sk

RNG

lienocka 33, skor nez zacnete na mna utocit si musite nieco prestudovat, aby ste tu netarali, ze pancreaticke enzymy , co tu odporrucam na odmorovanie tela su v zelemninovych stavach A zase tu na mna niekto utoci, ze predavam doplnky, co je loz , lebo uz vyse 5 rokov su moje doplnkove obchody na Slovensku zavrete, tj ziadne doplnky nevyrabam, nepredavam ani s nimi nemam nic viac spolocne , ako ze som sam konzument a sam si to z roznycy firiem pre seba avoju rodinu objednava.
Inac co sa tyka rakovin, len teraz zacinaju lekario na to prichadzat, ze su to casto vysledky roznych mikrobov, od bakterii az po virusy. Ved ptreco by potom ockovali proti niektorym HPV virusom, ktore sposobuju rakovinu krcku maternice?

Inac z tejto temy tiez vystupujem nemam casu ani naladu sa tu branit utokom ludi, co okolo doplnkov nemaju ani sajnu a ja som ich studoval dosial a aktivne bral vyse 20 rokov.

llek

Lienocka, dobre si to napisala. Ja tu nechcem rozoberat pana RNG ani ho napadat ani na neho utocit. Ma vselico nacitane, ovlada chemiu a tak, ale jedno co mu uplne chyba je empatia. Je to dane aj tym ze vzdy radi iba virtualne cez intnernet, nikdy nema dotycneho pred sebou a nepozera mu do oci. Mat ziveho pacienta pred sebou, pozerat sa mu do oci a nieco zavazne mu oznamovat, to vas nauci co a ako hovorit a radit. Ked hovorim o statistike a prezivani v onkologii, vzdy si musim uvedomit koho mam pred sebou a ako ten dotycny na to reaguje. To vas internet nenauci, to vas nauci len kazdodenna prax, ked vidite zenu, ktorej oznamujete ze ste jej zistili nadorove ochorenie a vyvsetlujete jej ake su moznosti. Vidite ako reaguje, vidite jej oci. O tom je empatia. To nie je utajovanie informacii ci klamanie, z coho nas onkologov mnohi obvinuju. Kazdemu treba okrem negativneho povedat hlavne pozitivne, dat nadej, nie falosnu, ale nejaku, aby sa mal coho chytit ako lana, ked sa chce zdvihnut zo dna. Nie iba strielat cisla o prezivani, to si ludia najdu aj sami na internete. Aj tak si kazdy na seba vztahuje len tie lepsie cisla, ved je to prirodzene.

lombardo1981

Nič sa nedeje lienocka-33, že si omylom spomenula tie vírusy. :-D
Ja som si urobila taký menší research toho jeho monolaurinu, ktorý tak rád odporúča na liečbu HIV. A zistila som, že štúdie jeho účinnosť voči vírusu HIV naozaj preukázali, ale IBA AKO PREVENCIA PROTI NAKAZENIU, nie ako liečba už pri rozvinutej chorobe.