Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
aha jasne, rozumiem, takze toto je asi zdravsia forma spracovavania. ved ako aj som uvazovala mozno ze by nebolo na skodu mat take nieco doma, pokial by mi to teda nezabralo vela miesa, ze ci obcas spravit.
palinocka ale nie je to, akože môže sa ti to tak javiť, ale nie je tam ide o to ako je vlastne tá surovina akoby spracovávaná alebo akoby som to mala povedať ;)
značiek je veľa, to je na tebe čo sa ti bude pozdávať a čo bude v tvojej cenovej hladine, ale napríklad Planeo má black friday tak tam myslím, že by si aj vedela niečo vybrať a ešte by si aj ušetrila, lebo aj môj mám z tade
Palinocka no tak to je že asi ako pre koho. Každému sa páči niečo iné a možno to už ani tak nie je o značke ako o tej funkčnosti a prevedení.
tak pre mna su taketo masinky na jedno kopyto, pokial to vyslovene nezhanam a nepotrebujem, chapes. no a potom z tych smoothie mixerov su ake dobre znacky?
palinocka ty v tom nevidíš rozdiel? tak smoothie mixér ti pomixuje všetko, to znamená, že aj jablko napríklad so šupkou, zatiaľčo odšťavovač, ten ti šupku nechá a dá to ako odpad, čiže sa pripravíš o tú vlákninu ktorá v tej jablkovej šupke vlastne je a to je podľa mňa zásadný rozdiel
a smoothie mixer nefunguje na podobnom principe ako nejaky obycajny odstavovac? lebo ako neviem ci v tom nevidim taky rozdiel, alebo co :)
Veď hej, ono človek pokiaľ sa fakt nevyzná a nevie, či by dobre kúpil, tak radšej sa ísť popýtať. Jancovka a vy ste chceli respektíve kúpili aký mixér?
Mne sa vyplatilo takéto veci kupovať normálne na predajniach, kávovar sme kupovali v Planeu a tam nám dobre poradili aký vybrať, tak aj keď som chcela mixér, tak som sa rozhodla, že pôjdem do toho obchodu a teda opäť fajn. Ja proste potrebujem nejaké to poradenstvo aj, aby som si vedela urobiť nejakú tú predstavu. Sama by som si neporadila.
Tak ide o to si stanovit asi aj nejaky cenovy strop aby si vedela, kolko si ochotna zan dat. No a potom podla vykonu, cim vyssi ma vykon tym je silnejsi, ale pokial to chces vyuzivat len na nejake ovocie, tak by som asi nesla do nejakeho obrovskeho buldozeru chapes :) Samozrejme aj to aky je velky, mne sa napriklad paci od Tefalu :)
darla vieš mi teda poradiť ako sa v tom zorientovať? sympatie k nejakej značke špeciálne nemám lebo teda rôzne značky máme doma, čo sa týka spotrebičov a tak podobne :)
ellania no asi to bude aj u mňa jediná taká schodná možnosť, že poradiť sa s niekým kto sa tomu venuje, lebo neviem neviem čo sama našpekulujem :D
lupienok veď toto je vec, ktorej by som sa chcela vyhnúť, že nakupovať s horúcou hlavou :D