Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
palinocka ale nie je to, akože môže sa ti to tak javiť, ale nie je tam ide o to ako je vlastne tá surovina akoby spracovávaná alebo akoby som to mala povedať ;)
značiek je veľa, to je na tebe čo sa ti bude pozdávať a čo bude v tvojej cenovej hladine, ale napríklad Planeo má black friday tak tam myslím, že by si aj vedela niečo vybrať a ešte by si aj ušetrila, lebo aj môj mám z tade
Palinocka no tak to je že asi ako pre koho. Každému sa páči niečo iné a možno to už ani tak nie je o značke ako o tej funkčnosti a prevedení.
tak pre mna su taketo masinky na jedno kopyto, pokial to vyslovene nezhanam a nepotrebujem, chapes. no a potom z tych smoothie mixerov su ake dobre znacky?
palinocka ty v tom nevidíš rozdiel? tak smoothie mixér ti pomixuje všetko, to znamená, že aj jablko napríklad so šupkou, zatiaľčo odšťavovač, ten ti šupku nechá a dá to ako odpad, čiže sa pripravíš o tú vlákninu ktorá v tej jablkovej šupke vlastne je a to je podľa mňa zásadný rozdiel
a smoothie mixer nefunguje na podobnom principe ako nejaky obycajny odstavovac? lebo ako neviem ci v tom nevidim taky rozdiel, alebo co :)
Veď hej, ono človek pokiaľ sa fakt nevyzná a nevie, či by dobre kúpil, tak radšej sa ísť popýtať. Jancovka a vy ste chceli respektíve kúpili aký mixér?
Mne sa vyplatilo takéto veci kupovať normálne na predajniach, kávovar sme kupovali v Planeu a tam nám dobre poradili aký vybrať, tak aj keď som chcela mixér, tak som sa rozhodla, že pôjdem do toho obchodu a teda opäť fajn. Ja proste potrebujem nejaké to poradenstvo aj, aby som si vedela urobiť nejakú tú predstavu. Sama by som si neporadila.
Tak ide o to si stanovit asi aj nejaky cenovy strop aby si vedela, kolko si ochotna zan dat. No a potom podla vykonu, cim vyssi ma vykon tym je silnejsi, ale pokial to chces vyuzivat len na nejake ovocie, tak by som asi nesla do nejakeho obrovskeho buldozeru chapes :) Samozrejme aj to aky je velky, mne sa napriklad paci od Tefalu :)
darla vieš mi teda poradiť ako sa v tom zorientovať? sympatie k nejakej značke špeciálne nemám lebo teda rôzne značky máme doma, čo sa týka spotrebičov a tak podobne :)
ellania no asi to bude aj u mňa jediná taká schodná možnosť, že poradiť sa s niekým kto sa tomu venuje, lebo neviem neviem čo sama našpekulujem :D
lupienok veď toto je vec, ktorej by som sa chcela vyhnúť, že nakupovať s horúcou hlavou :D
Ellania a to si vieš potom hneď v predajni vybrať alebo si to premyslíš a potom po pár dňoch si prídeš nejaký kúpiť :) Lebo ako mne sa neraz stalo, že som zbrklo kúpila a veru, mohla som si to radšej dvakrát rozmyslieť.