Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
Mamita mne napriklad take nieco ani len nenapadlo pozerat, proste ked nieco chcem tak vacsinou idem hned niekde do elektra a tam si dam poradit, ze co by bolo vhodne vybrat.
Ale praveze ja si myslim, ze by sa v tom dalo pekne zorientovat. A znacka, no to uz je na tebe aka ti je sympaticka by som povedala. Pripadne, ked si spravis aspon ako taky obraz tak do predajne ist a uz sa lepsie popytat :)
jój baby toľko rád tu zaznelo. darla ono sa to ľahko povie, len nejako sa zorientovať v tom, že vlastne aký výkon, aké ovládanie, cena a všetko takéto, či sa len na jednu značku nejako sústrediť alebo ako, neviem či sa dá na také nejaké testy na nete spoliehať, či ty myslíš, že hej?
Tak si nahod do vyhladavaca na nete nejake zoradenie dobrych a cenovo dostupnych a snad sa uz k nejakemu vysledku a rozhodnutiu dopracujes :)
Áno, tak som to myslela :) Ale nevadí asi treba len hľadať, že čo by bolo asi tak fajn, veď nie každému sa páčia rovnaké a rovnako ich aj využíva. Mne by to bolo nie že zbytočné ale myslím si, že by nebol až taký používaný doma :)
ja mam vitamix konkretne ascent od vitariana, ale pouzivam ho nie len na smothie, takze som si zainvestovala
To myslis tak, ze keby chces taku istu znacku len lacnejsi? Veru to netusim, ci to takto funguje, skor by som povedala, ze z inej znacky keby chces, tak to by si skor zohnala aj za menej :)
Veď jasné, každý sa rozhodujeme podľa niečoho iného a zase keď ho využívaš tak často, že vieš že sa ti oplatilo do neho dať viac peňazí :) A keby chcem takú značku ako máš ty, len lacnejší tak zoženiem, či to takto nefunguje, že je to odstupňované?
zemanuela okolo 180 euro ma vysiel, ale teda viem, ze je kvalitny, dobry a tie peniaze proste stalo za to do toho dat, kedze ho denne pouzivam tak to viem odhadnut :) ale ceny su rozne je to aj od znacky od typu, co by si chcela aj lacnejsi by si zohnala, len teda mne islo aj o to aby aj tvrdsie veci nebol problem pomixovat :) lupienok ale tak to je uhol pohladu ci drahsi, ci nie kazdy si myslime ine v tomto smere, ja do takychto veci nemam problem aj viac zainvestovat, ked viem, ze to bude kvalitka
darla myslím, že taký problém mať nebudeš, ja pred letom nejako som si vybrala a kúpila v obchode, čo nižšie vretienka písala a ani som po nete nepozerala. Vyberala som z toho čo mali a ponuku mali dosť širokú teda ti poviem, aj rôzne ceny, rôzne značky, čiže myslím, že akékoľvek nároky by si mala, tak niečo by si si tam vybrať vedela.