Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
No len to ako na just, ked prides do predajne a nebudu mat taky aky sa ti paci a aky chces :)
To sú tie teleshoppingove? :) Ťažko povedať čomu veriť. Veď toľko ľudí, toľko mixér a každému vyhovuje niečo iné. Mne by stačilo pokiaľ by nehučal ak blázon a vedeli by zmixovať hocičo :) To ostatné je už taký detail, že hádam aj v predajni sa dá na mieste doladiť :)
lupienok myslis to tie co v telke reklamuju a tak? to ja takym moc osobne neverim, lebo ked chces nieco taketo kupovat tak podla mna je to najistejsie v nejakom elektre, proste v specializovanom obchode ;)
Ale to je taký drahší z mixérov či sa mi to zdá? Prečo zrovna pre tento si sa rozhodla? Skôr by som povedala že teraz sú v kurze tie Nutribullety, nie?
vretienka kolko si zan dala? Kolko tak clovek ma ratat pri dobrom mixeri, s akou sumou? Lebo nemam celkom predstavu a zvazujem uz pomaly ake darceky a teda toto by bola volba pre moju sestru len teda uz nech to stoji za to ked jej mam nieco kupit.
lupienok ked mas dobry mixer, tak neni problem ani s umyvanim, ja co som si v Planeu od Catleru vybrala, ten je perfektny, lahko sa umyva, je vykonny a teda z casu na cas si robievam aj takyto detox, ze len stavy takze ho vyuzivam uplne na plno :)
Nie len teda to, kto by ho umýval, to je najmenej dať asi aj do umývačky, ale to aby nehučal ako miešačka :) Prípadne, ak by sa do neho dal ľad alebo orechy, či by aj toto zvládol alebo by sa prehrial.
Ale to ti nerozmixuje úplne že na vodu alebo ako by som to povedala nie? Či je to podľa toho ako výkonný máš mixér, alebo teda ako dlho držíš tlačidlo? Teraz sú tieto smoothiečka dosť obľúbené, len keby sa niekomu chcelo stále ho umývať :)
leuscha tak mne sa toto nejako nedeje, ako si urobím ovocie rozmixované, tak ho aj vypijem, teraz som si začala robiť proteín, s avokádom a vločkami, že to si rozmixujem a to mám miesto raňajok a teda aj ma to dosť dobre zasýti aj chuť fajn :)
Tak taký je fajn pre tých, čo si potrpia a potrebujú mať neustále niečo pri sebe, inak tiež nevidím význam. Radšej mať nejaký poriadny doma a je. Na nete nejakú ponuku si si skúšala pozrieť? To tak pre predstavu aspoň.