Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
chéri tak toto sú také veci, čo si nekupuješ na pár mesiacov, ale na roky, nemyslíš? čiže prečo nezainvestovať aj do drahšieho, keď vieš, že to je dobré?
Kde si ten Catler kupovala? To že je dobrá značka, ale že aj taká drahšia, stojí za to??
mirabelll a ty tento konkretny mas aj doma alebo? ono je podla mna velka vyhoda, ked sa da najst aj vykonny a este aj za prijatelnu cenu. lebo ako co aj ja vidim niektore masinky taketo tak zbytocne drahe a za nic.
skús kuk napríklad Catler, to je taká značka, to má ozaj super výkonné mixéry. A sú aj cenovo dostupné, že nedáš za to majlánd a zase aj môžeš tam dať kadečo a nebude mať s rozmixovaním žiadny problém. Palinocka toto je fakt, ja nejako na zľavy nezvyknem čakať, akože keď nejakú vychytám, tak som rada, ale žeby som len na to striehla to nie.
Môžete aj poslať nejaký konkrétny typ na mixér? Akože značku a konkrétnejšie nech si viem nájsť?
Lebo teda strácam sa v tom, je tých mixérov veľa a ceny ozaj, že rôzne.
no ved jasne, to asi len treba natrafit na taku cenu, ktora sa ti pozdava a je to, nemyslim ze treba cakat na nejake zlavy. ved su spotrebice a masinky, ktore maju fajn cenu stale :)
mamita myslim si, ze sa oplatia, ale teda niektore obchody maju dobre ceny celorocne a kazdu chvilku aj nejake zlavy ktore tiez stoja za to, tiez sa mi viackrat tak stalo ze som cakala na nieco a som to prepasla ale z toho si netreba robit tazku hlavu
mirinda aj sa tie zľavy počas tých čiernych piatkov oplatia? nejako som sa pozabudla, že už to bolo :)
Tak myslím, že to už je najmenej si vybrať taký aby sa ti zmestil hoc aj do skrinky. Veď ich nerobia každý jeden veľký. Eta má podľa mňa rozmerovo fajn :)
aha jasne, rozumiem, takze toto je asi zdravsia forma spracovavania. ved ako aj som uvazovala mozno ze by nebolo na skodu mat take nieco doma, pokial by mi to teda nezabralo vela miesa, ze ci obcas spravit.