Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
ale ako jasne, to som netvrdila ze nie je rozdiel v cenach ale ze ci prave tie spominane noze v tom hraju taku ulohu lebo som myslela, ze teraz uz su v skoro kazdom kvalitne noze na mixovanie ovocia alebo zeleniny ze skor uz je to vo funckiach a vo vykone.
hej myslis ze prave kvoli tomuto je taky rozdiel v cenach?
Palinocka to by som netvrdila, myslim, ze to tak nie je, keby boli v kazdom tak by neboli take rozdiely medzi znackami a cenami :)
a ved teraz by som povedala, ze kvalitne noze su uz snad v kazdom nie? ovocie neoxiduje? a to sa pri takomto niecom ma brat do uvahy? ved pridem spravim smoothie a odchadzam, tam sa nejako nestraca cas aby ovocie alebo zelenina stihla oxidovat, ci tomu asi nerozumiem.
Ono zalezi aj od toho ake noze su v mixeri, tiez aky je vykonny a niektore su uz take, ze robia akoby vo vakuu, ze vlastne napriklad ovocie neoxiduje. Takze si mozes aj skor urobit nejaku tu stavu, teda smoothiecko.
A mozno nie je odveci ani uvazovat o takej kombinacii, ze vseobecne zakupit vacsi miltifunkcny kuchynsky mixer a nadstavce na smoothie bude mat tiez :) Mate taky niektora?
hej hej boli sme uz pozriet a teda mozem povedat ze sa mi pozdava, len este pozerame dalsie, a porovnavame co sa tyka vykonu a ceny a dalsich inych vedlajsich funkcii ze co nas tak oslovi, i ked prave cena pri tomto je super.
palinocka áno, mám taký, aj keď samozrejme tých druhov je veľmi veľa, rôzne typy. Takže si treba pozrieť aký konkrétne by tebe vyhovoval, ale teda hlavne som to napísala za to, že aj táto značka je fajn, že s ňou mám skúsenosť :)
Zase si nemyslím, že je to nejaká nenávratná investícia alebo čo. Veď keby si spočítaš koľko by si minula na nejakých šťavách čo kúpiš buď v obchode alebo čo ti spravia v tých stánkoch v obchodných centrách tak toto sa viac oplatí.