Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
tak to je fajn cena. a aky konkretny mas, lebo teda ich je zrejme viacej co sa typov alebo teda druhov tyka ci? a pozerala si aj v inych predajniach, ci rovno sem si isla?
dobry mixer nemusi stat tolke peniaze, aspon teda moja skusenost je taka, ze aj za dobru cenu sa da kvalitny kupit, ja co mam Catler, ten som kupovala v Planeu a necelych 65 euro som zan dala, co si pamatam a to je taka cena ako lusk aspon teda podla mna, je aj vykonny, aj prakticky
Veru ani u mňa nejde cez to vlak. To už neviem aký by mal mať ten mixér funkcie aby som si ho kúpila za takú cenu. U nás je skôr problém už niekde takéto spotrebiče odkladať :D
klamira ha no ved to :D
magdi_na no veru niekedy clovek dokaze natrafit na take masiny ale este aj take ceny a mne to uz pride ako zbytocne davat tolko penazi, neviem no.
titinka akože ale toto stojí toľké peniaze, že to by musel všetko doma robiť za mňa keby som si ho kúpila, veď to je niečo neskutočné, takže za mňa akože ozaj drahý a predsa dnes sú aj iné značky a za dostupnejšie ceny
my mame uz par rokov vitamic konkretne ascent a sme spokojny
Palinocka tak tento konkrétne nie, ale tak je na tebe, ak sa ti pozdáva, tak potom je to ok či? :) Hlavne by si ho aj využívala.
no tak ako boli sme pobehat zopar obchodoch a veru je z coho vyberat, zatial mi do oka padol Sencor SBL aj cena prijatelna, jednoduche cistenie aj ovladanie. mate ho niektora, ze ci je ok?
podľa objemu nádoby sa aký najviac oplatí? aké máte skúsenosti? radšej väčší a viac tam toho napchať alebo skôr niečo spratnejšie?