Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
no to sú také vyzerá to ako sklenená termoska, že si to len naplníš, vezmeš so sebou a keď potrebuješ to zmixuješ a máš čerstvé :) oni to mysleli tak, že keď si to spravíš hneď ráno a niekoľko hodín ti to napríklad stojí vo fľaši, že aby to bolo takto čerstvejšie :)
i keď viem si predstaviť, že je to asi skôr zbytočnosť :) a aký mixér máte? lebo však teraz je každú chvíľu nejaká novinka na trhu :) sa to mení.
- leuscha
to je čo zač? To som ešte nepočula a teda neviem si predstaviť načo by mi niečo také bolo, veď keď niečo chcem tak si to urobím doma a tam to hasne nie? A vezmem si to do fľašky a idem kam potrebujem. My sme kupovali asi pred pol rokom nový mixér. Lebo som chcela aby nebol problém ani s ľadom ani s ničím takým tvrdším. Inak aj ja si sem tam kúpim, ale je fakt, že to nie je lacná záležitosť a ak to človek chce piť každý deň tak to duplom.
Tak to asi niektorí berú ako módny doplnok alebo ako by som to povedala. Vyberala by som mixér hlavne podľa toho, aký je hlučný :) No a ďalej asi výkon a neviem či aj vizuál ideš alebo chceš riešiť.
Hentie mixéry do ruky sú podľa mňa riadna hlúposť, len ťahanie peňazí z ľudí. Veď normálne si to človek doma spraví, keď tak preleje do pohára a ide nie? Na čo to celé trepať so sebou nechápem. Skôr si kúpim nejaký poriadny domov.
a tak ale teraz sa aj v tých obchodoch snažia predávať kvalitnejšie šťavy, ale chápem, že človek keď si to takto napočíta, tak môže byť prekvapený koľko častokrát aj zbytočne minul peňazí. to sa už ten mixér skôr oplatí. a chceš ho kúpiť tak aby ste ho mali normálne doma? lebo teraz celkom fičia aj tie "do ruky" prenosné mixéry, že si niekam po ceste rovno zmixuješ čo potrebuješ :)
ahojte. potrebovala by som radu. ako vyberať mixér? na čo sa zamerať? chcela by som prekvapiť muža, má strašne rád také tie rôzne šťavy a také a predsa len keď si to kupuje v obchode tak to stojí nemalé peniaze a teda obsahuje to nielen čisté ovocie, ale aj mnoho iných vecí a často zbytočných :/
Já mám komparito.cz
My máme doma kenwood na smoothie a v pohode
ja pouzivam mixer kazdy den tak som si zainvestovala a oplatilo sa, mam mixer RAW® X 4 Turbo z vitarian. sk ma 35 000 otac za min, nema problem ani s tvrdou zeleninou orechy atd
videla som, že medzi takýmito mixérmi sú dosť veľké rozdiely, tiež som sa dočítala o nejakom vákuu pri nich, môžete mi to niekto bližšie vysvetliť, že k čomu je to akože dobré??