Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena

stevino_m

Palinocka ty si teda nerozhodna. Pozri, pre inspiraciu, ved uz aj ja mam taky mixer. Fakt staci ist len pobehat predajne, nie je to veda a podla mna najdes ochotnych predavacov, ktori ti poradia.

palinocka

jancovka no tak super a teda aky si si vybrala? tam maju asi aj dost velku ponuku co sa tohto tyka, myslim konkretne na predajni ci? :)

jancovka

Palinocka, ale je to normálne, veď tiež keď som ja kupovala som nemala za dva dni vybraté, ja som chcela mať prehľad o všetkom aby som si jeden vybrala, v tomto som náročná :D
Neviem čo je tebe lepšie, či objednať alebo osobne, ale mne dobre padlo, že som bola v Planeu pozrieť osobne, že čo majú aké mixéry, akú ponuku, mám to kúsok od domu, tak som bola kuk a som si aj vybrala.

Kiara6

Tak nad niektoré ceny a predajne sa treba povzniesť, my to neovplyvníme, takže je zbytočné sa rozčuľovať.
Palinocka veru daj vedieť, čo vyberieš. Ale osobne si myslím, že to nie je taká veda až vybrať si mixér.

palinocka

stevino_m hej no sak jasne, ale to su marze a to s nimi nikto nic nespravi, takze bud pockat na akciu alebo neviem.
mamita1 oki pojdem pozriet tam, a uvidim, snad nieco vyberiem :) lebo uz sa veru dlhsie rozhodujem :)

mamita1

palinocka tak značka je okej, ale typ je dobré si vybrať podľa svojich nárokov a požiadaviek, lebo vieš, že každej nám môže niečo iné vyhovovať, ono dozaista aj inde ho majú, ale teda v tomto obchode, čo si písala majú dobré ceny a teda viac vecí už z tade máme a s ničím som nemala problém :)

stevino_m

Palinocka tak osobne si myslim, ze tam cenovo asi najlepsie zozenies. Tiez co som tak pozeral zbezne a ked vidis vsade rozne ceny, to je hroza ako sa niektore tie predajne predbiehaju kto da asi za viac alebo co.

palinocka

tak to ked viacere viete ze prave tento je ok, maju ho iba v Planeu? lebo vyzera to tak, ze aj co sa tyka kvality nozov je ok, cena je tiez fajn.

mirinda890

tiež sa mi táto cená zdá lepšia ako niekoľko stoviek, to proste je pre mňa cez.
a tiež o tej značke som počula dobré ohlasy, aspoň teda od známych a tak ;)

zadorka

..kiara ono hlavne je aby mal dobry vykon, tie noze aby boli dobre..nech vies na tom rozmixovat cokolvek..nech proste aj cviklu aj jablka..aj jahody, aj cokolvek proste tam das tak aby to rozmixovalo..to bol pre mna zaklad..