Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
Ten vyzera dobre, k nemu normalne je ako na tom obrazku aj vrchnak, ze si to vies dat do tasky a vziat so sebou? Nemusela si si to zvlast kupovat?
mamita1 a ty máš aký konkrétne? podobný ako má stevino_m? či niečo úplne iné? ale veď ako dá sa vybrať aj hneď na prvú by som povedala, len predsa len niektoré aj niečo stoja, tak človek si to chce aj tak premyslieť :)
tak najlepšie je pozrieť si aj osobne aby ti veľkostne vyhovoval, veď tieto mixéry majú bežne v elektrách, tak by ti to pomohlo aspoň si urobiť nejakú tú predstavu, ja čo mám tak mám ho z Planea a tam akože ozaj mali takú ponuku, že bolo z čoho vyberať :)
Ale kdeze velky :D To je asi len taka fotka, inak je v pohode. Ako ale chapem, ze pre niekoho tak moze posobit, ale to sa podla mna len zda, lebo presne, cela ta masina, ten motor niekde ma byt ulozeny, a podla aj vykonu sa moze ta konstrukcia mixera lisit.
ale vyzerá super veď čo, ono zase podľa mňa by to malo mať nejakú veľkosť lebo predsa len keď sa toho smoothie-uje viac :D tak čo, asi by sa mi to po každom nechcelo otvárať a čistiť, keby to bolo malé.
palinocka ako myslíš veľký spodok? veď je to mixér, tak všetok ten výkon a to v niečom to musí byť :)
mi pride taky velky spodok ako keby zbytocne, ci to radsej take ma byt? :)
Simcika ano spravne je to on :) Tak u mna farba nejako extra nerozhodovala predsa len, som hladal podla funkcii, aj nic narocne na obsluhu a toto mi vyhovuje. Tiez mam obdobia ako ty vravis, kedy ide stale.
stevino ak vidim dobre podla obrazku tak je to Sencor a to je dobra znacka tiez mam taky mixer, neviem ci je to taky isty ale v takej bordovej farbe to som si vybrala aby nam do kuchyne ladil a teda je velmi dobry :D je to moj partak najma takto na jar ked si velmi idem zeleninu a ovocie :)