Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
keby bolo na mne, tak ja by som siel len do mixeru, lenze kedze u nas sa aj pecie a zena robot vyuziva, takze u nas bola volba jasna ;)
je to sice vacsia investicia ako mixer len na smoothie, ale s tym musis ratat, keby si chcela samostatny ten zozenies do 100 alebo 150 eciek, zalezi od vykonu
Olga kolko taky robot s tym ale stoji? Oplati sa radsej takto kupit alebo samostatne? Pozeram aj ja, ze tych znaciek je vela a najma co obchod to uplne ine ceny.
Jak na to koukám tak ono bude hlavně záležet, jestli vybírat smoothie maker nebo kuchyňský robot no :). Těch funkcí je u robota mnohem víc, ale proto je taky dražší. Rozdíly a specifikace jsou popsané třeba i tady www.recenzetesty.cz.
My máme doma Bosch MSM67170 (tady je nějaké jeho zhodnocení komparito.cz ) a nemůžeme si ho vynachválit! Naprosto dostatečný
Pôvodne som uvažovala o klasickom smoothie makeru, ale keďže máme malú kuchyňu, tak mi prišlo zbytočné si kupovať 10 prístrojov na rôzne veci, a preto som sa nakoniec rozhodla pre kuchyňský robot. Na základe týchto recenzií - www.rankito.cz - som si nakoniec vybrala model od KitchenAid. Mixér asi nie je tak silný ako tie smoothie makery, ale na ovocie, semienka a zeleninu to úplne stačí.
Ja som pred pár rokmi dostala na vianoce Kenwood. Je to taký ten veľký kuchynský robot s mixérom a dokonca aj ohrevom. Vrelo odporúčam! Ušetril mi už toľko času a stále je ako nový. Je to trošku investícia ale nič nedáš za to keď napíšeš ježiškovi :)
Martina88: Čo je to zač?? Tiež hľadám nejaký dobrý mixér, ktorý by bol výkonný, ale zároveň aby mi ostali vitamíny v tom rozmixovanom ovocí napríklad :)
pomer kvalita a cena urcite vitamix :-)
Roky sme mali mixér z Lidlu, no po čase odišiel a chcela som už niečo kvalitnejšie. V Moja mama varí lepšie ako tvoja používali mixér Nutribullet. Tak som pozrela naň recenzie, ktoré boli zväčša pozitívne. Potom som si jeden zaobstarala a som s ním spokojná. Prikladám ti aj link - www.delimano.sk (ak chceš zľavu, tak pozri - www.kodino.com ) Nutribullet som si vybrala aj z dôvodu, že je to Delimano. :)
Rôzne mixéry a smoothie makere sú určené na mnohé veci. Ak si chceš vybrať správne určite hľadaj info na internete alebo v predajni. Ak sa ti nechce chodiť po predajniach tak si aspoň pozri odborné články na nete ako je napríklad www.testado.sk Veľa šťastia pri výbere!