On sa uspokojí, na mňa kašle

Príspevok v téme: On sa uspokojí, na mňa kašle
zufalkazufal

Mám veľký problém v milovaní sa s partnerom. Spolu chodíme už dva roky. Ja mám 21 on má 23 rokov. Som jeho prvá partnerka. Milujem ho no sex s ním je nie že utrpenie ale je to strašné. Vždy keď sa začneme milovať, bozkávame sa ja som riadne nažhavená potom zrazu hneď do mňa vnikne potrvá to ani nie minútu a už je. Kebyže ma potom nejako dokončí ale on ma proste nechá tak.. ide sa umyť a začneme čo ja viem pozerať film. A teraz prichádzajú rady nech sa s ním porozprávam.. nejeden raz som to skúsila.. Normálne som mu už povedala, že sa s ním nebudem milovať ak takýto bude.. len poznáte to.. bozkávate sa,... a ste v tom nedá sa povedať nie...už som skúšala mu aj tesne potom čo sa spravil povedať mu .. "Zlatko a ja?" nechceš ešte niečo... tak sa vždy začne vyhovárať.. som unavený a neviem čo.. lebo z neho to sexuálne vzrušenie opadlo (viete ktorý zažívate orgasmus) Ja sním som mala orgasmus dva krát aj to vždy som sa doma predpripravila sama a kebyže občas vo vaní nevistrájam sama :D Tak ani neviem čo to orgasmus je

onlyonedee

Ahojte všetci, som veľmi rád, že sa o to môžem podeliť, bol som vo vzťahu s Benom a on sa so mnou náhle rozišiel bez akéhokoľvek dôvodu, bol som zničený a takmer som spáchal samovraždu. Jedného dňa som prechádzal internetom a videl som komentár od náhodnej osoby, v ktorej sa hovorilo, že jej pomohol jeden zaklínač / jasnovidec. Dostala späť svojho muža. Rozhodol som sa to vyskúšať a kontaktoval som doktora Ogudu. Po 3 dňoch mi pomohol dostať Bena späť ku mne. Môžete ho kontaktovať na DROGUDUTEMPLE@AOL.COM

huchla

ja by som nemohla byt s niekym takym, to vobec nie:) ak to nema robit pre mna rad, tak by som sa na takeho chlapa vykaslala.

mamita1

neviem si predstaviť prečo by som mala skákať tak ako si niekto žiada, príde mi to totálne bláznovstvo, veď keď s niekým som, tak proste to má byť vzájomné :)

alicka34

Panabeka, o vsetkom predsa treba KOMUNIKOVAT. To je zaklad kazdeho zdraveho vztahu. Ak sa otvorene neporozpravate o tychto veciach, tak sa mozete rozlucit, takyto vztah tym padom nema zmysel. Co chces pri sexe s nim trpiet do konca zivota alebo co?

Sexbabiky_sk

Kúpte mu gumenú Anču a povedzte že na ten jeho minútový zásun mu to bude stačiť:-) a vaše potreby riešte inou cestou

Zuzka.forum

Neviemmeno, je to síce mimo tému , ale táto veta ma mimoriadne pobavila:"Ak by moj partner nechcel sex, tak by mi to vobec nevadilo a v zivote by som ho pre tuto vec neopustila." :D Myslím, že Alexa nie je ďaleko od pravdy. :)