Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On sa uspokojí, na mňa kašle

Príspevok v téme: On sa uspokojí, na mňa kašle
zufalkazufal

Mám veľký problém v milovaní sa s partnerom. Spolu chodíme už dva roky. Ja mám 21 on má 23 rokov. Som jeho prvá partnerka. Milujem ho no sex s ním je nie že utrpenie ale je to strašné. Vždy keď sa začneme milovať, bozkávame sa ja som riadne nažhavená potom zrazu hneď do mňa vnikne potrvá to ani nie minútu a už je. Kebyže ma potom nejako dokončí ale on ma proste nechá tak.. ide sa umyť a začneme čo ja viem pozerať film. A teraz prichádzajú rady nech sa s ním porozprávam.. nejeden raz som to skúsila.. Normálne som mu už povedala, že sa s ním nebudem milovať ak takýto bude.. len poznáte to.. bozkávate sa,... a ste v tom nedá sa povedať nie...už som skúšala mu aj tesne potom čo sa spravil povedať mu .. "Zlatko a ja?" nechceš ešte niečo... tak sa vždy začne vyhovárať.. som unavený a neviem čo.. lebo z neho to sexuálne vzrušenie opadlo (viete ktorý zažívate orgasmus) Ja sním som mala orgasmus dva krát aj to vždy som sa doma predpripravila sama a kebyže občas vo vaní nevistrájam sama :D Tak ani neviem čo to orgasmus je

zufalkazufal

Jané že hovorí.. snažím sa mať čistý vzťah.. lenže niekedy sa stane aj toto.. a viem že je to preto :/ že sme tomali pred svadbou .. dúfam že tým že to už mať nebudeme to zmení.. a ak by nie .tak v druhom vzťahu určite po svadbe

Nina47

Zufalkazufal poviem ti že si dobre naivna a prepač ale aj blba že ideš s chalanom do postele pred svadbou. Čo mysliš že načo si mu teraz dobra iba na jeho uspokojenie bez lasky. No prava laska je vtedy ak dvaja partneri vydržia do svadby. Nič ti nehovori šieste Božie prikazanie - nezosmilniš? Ak nie najdi si to

ernest

prosim ta a preco mu toto vobec trpis? to je riadny magor a sebec a je dost mozne ze ta ani nema rad. lebo ja som mal viac priateliek a pre mna vzdy bolo otazkou aj muzskej hrdosti robit vsetko pre to aby zena bola spokojna. ten tvoj sa riadne zhadzuje teda. najdi si ineho a tohto posli kam patri.

odpovedam

chodila som s takym a poviem ti, ze to sebectvo sa prejavovalo aj mimo postele. Muz, ktoremu zalezi na priatelke, by toto nespravil. trapne by sa mal citit on, ze ta nedokaze uspokojit. Predsa kazdy chlap chce byt dobrym milencom v ociach svojej priatelky. Sama si odpovedz na otazku, ci je sebec len v posteli alebo celkovo. Pretoze ja by som toto nezniesla ani mesiac, nieto este dva roky. Ked tak, bud s nim nemaj ziadne intimne chvile, alebo ak uz nejake zacnu, najprv nech sa venuje on tebe a az potom mu dovol viac. ale obavam sa, ze je to proste chrapun, ktory si ta nevazi...

5.5 elsa

no ja už nebudem vtipkovať :),neviem ako ho ty veľmi miluješ aj keď mám pocit že on ťa berie ako prvú zatiaľ,komunikácia nefunguje vôbec,premôž sa a odmietni mu ten sex aj tak z toho nič nemáš,pozeraj sa na neho ako zareaguje ,čo bude hovoriť podľa toho uvidíš,ak konečne niečo povie a prídeš veci na kĺb a mimochodom opýtaj sa ho či to odmietnutie bolo tiež tak ponižujúce, čakaj čo povie ak by mu to bolo jedno tak je odpoveď asi jasná ...... čo si mu matrac nejaká?nech si kúpi gumovú pannu tam sa môže vy..... ,úprimne neviem či tam niečo vyriešiš .....