Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On sa uspokojí, na mňa kašle

Príspevok v téme: On sa uspokojí, na mňa kašle
zufalkazufal

Mám veľký problém v milovaní sa s partnerom. Spolu chodíme už dva roky. Ja mám 21 on má 23 rokov. Som jeho prvá partnerka. Milujem ho no sex s ním je nie že utrpenie ale je to strašné. Vždy keď sa začneme milovať, bozkávame sa ja som riadne nažhavená potom zrazu hneď do mňa vnikne potrvá to ani nie minútu a už je. Kebyže ma potom nejako dokončí ale on ma proste nechá tak.. ide sa umyť a začneme čo ja viem pozerať film. A teraz prichádzajú rady nech sa s ním porozprávam.. nejeden raz som to skúsila.. Normálne som mu už povedala, že sa s ním nebudem milovať ak takýto bude.. len poznáte to.. bozkávate sa,... a ste v tom nedá sa povedať nie...už som skúšala mu aj tesne potom čo sa spravil povedať mu .. "Zlatko a ja?" nechceš ešte niečo... tak sa vždy začne vyhovárať.. som unavený a neviem čo.. lebo z neho to sexuálne vzrušenie opadlo (viete ktorý zažívate orgasmus) Ja sním som mala orgasmus dva krát aj to vždy som sa doma predpripravila sama a kebyže občas vo vaní nevistrájam sama :D Tak ani neviem čo to orgasmus je

MultiLevel

Menooo, ak sa mozem opytat, co sa ti stalo, ze si zaujala takyto postoj k sexu? :) Snad si sa nenarodila s tym, ze bum nenavidim sex, nie?

5.5 elsa

bohužiaľ musela mať?tak nemusíš mať žiadny sex,žiadne deti ani sa vydať je to len na tebe,ale ako keby si mala k tomu odpor či to chápeš ako povinnosť no neviem,je na tebe ako si zariadiš život no kresťania to áno to potom chápem,tak aby si bola šťastná v takomto živote za 20 rokov napríklad neviem koľko máš,možno stretneš muža ktorý ťa bude natoľko priťahovať že svoje zásady porušíš tak je to tvoje rozhodnutie :)

menooo

Elsa- ak by som chcela deti, tak by som bohuzial sex musela mat. Ale nastastie deti nechcem, venujem sa len práci, ktoru milujem :) ..som krestanka, ale len tak napoli, lebo mnohým veciam neverim :)

menooo

Zuzi- kiezby bol mladší, heh :)
Vazne nikoho nechcem :) mne je takto super, nemusím riesit taketo problémy ani ine ktore su vo vztahu :)

5.5 elsa

menoooo neláka ťa to lebo si to nevyskúšala :) ako keby si chcela deti to len vtedy by si mala chcieť sex ?aha,akej si ty viery ?

zuzi74

menooo, mozno si este nestretla takeho cloveka, s ktorym by si sa citila naozaj dobre a potom by si mozno pristupila aj na tie intimne chvile.
Inak ak by si nasla partnera asexuala, tak to by som ti naozaj pogratulovala:-)
Vlastne ked tam nad tym rozmyslam, tak osobne takeho poznam, je uz 50 tnik, ale keby nasiel zenu svojho zivota, tak by si asi dal povedat:-)

menooo

Elsa- preco by som si niekoho mala najst na sex? Ja nie som ako 90% ludi, že nedokazem zit bez sexu :) proste ma to nelakalo, nechcem to :) ak by som chcela deti, tak dobre, ale takto nevidím dovod mat sex :)

Alexaaa

Mimochodom, prava laska moze byt aj na cely zivot a svadba nemusi byt vobec... Vies, ludia nepotrebuju papier na pravu lasku. A co krajiny alebo rozne spolocnosti, kde svadba neexistuje? Tam nepoznaju pravu lasku vobec? Poznam ludi, ktori su spolu viac ako 20rokov, miluju sa a svadbu nemali, takze to nie je prava laska podla teba... Rozculuju ma taketo obmedzene osoby ako si ty

Alexaaa

NINA47, mne je z tychto krestanskych keci zase nevolno, co keby sa zobrali a az potom zistila, ze ma takehoto partnera v oblasti intimneho zivota a nemieni s tym nic spravit? To by potom podla teba s nim mala ostat do konca zivota, vsak...