Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On sa uspokojí, na mňa kašle

Príspevok v téme: On sa uspokojí, na mňa kašle
zufalkazufal

Mám veľký problém v milovaní sa s partnerom. Spolu chodíme už dva roky. Ja mám 21 on má 23 rokov. Som jeho prvá partnerka. Milujem ho no sex s ním je nie že utrpenie ale je to strašné. Vždy keď sa začneme milovať, bozkávame sa ja som riadne nažhavená potom zrazu hneď do mňa vnikne potrvá to ani nie minútu a už je. Kebyže ma potom nejako dokončí ale on ma proste nechá tak.. ide sa umyť a začneme čo ja viem pozerať film. A teraz prichádzajú rady nech sa s ním porozprávam.. nejeden raz som to skúsila.. Normálne som mu už povedala, že sa s ním nebudem milovať ak takýto bude.. len poznáte to.. bozkávate sa,... a ste v tom nedá sa povedať nie...už som skúšala mu aj tesne potom čo sa spravil povedať mu .. "Zlatko a ja?" nechceš ešte niečo... tak sa vždy začne vyhovárať.. som unavený a neviem čo.. lebo z neho to sexuálne vzrušenie opadlo (viete ktorý zažívate orgasmus) Ja sním som mala orgasmus dva krát aj to vždy som sa doma predpripravila sama a kebyže občas vo vaní nevistrájam sama :D Tak ani neviem čo to orgasmus je

Delete

Podľa mňa je sebecký a ak by mu naozaj na tebe záležalo tak ťa spraví aj keby sa neurobil on. No odchádzať zo vzťahu len pre toto s mi zdá smiešne. Navrhni mu tabletky alebo lekára. Ak nič nezaberie tak je naozaj sebecký a nemá význam v takom vzťahu pokračovať. Ak má predčasnú ejakuláciu tak to môže byť skrátená uzdička a to vyžaduje chir. zákrok alebo to vyliečia tabletky. Ale určite tu nepomôže aby sa predtým spravil a ani intenzita pohybov. Porozprávaj sa sním a uvidíš. Buď...alebo. Sú len dve možnosti. Neexistuje nič krajšie ako sledovať ženu, ktorá je na vrchole :) Asi je divný :)

MultiLevel

xmnf, lenze ja mam napriklad pocit, ze tento vztah sa nezaklada na orgazme, toboz to urcite nie je pre Zufalku priorita. Ale prepac, ak sa niekto na mne odbavi a mna uz dalej neriesi, lebo je unaveny, tak to je v poriadku? Nemyslim si....Najma, deje sa to takto uz dlho. Samozrejme, ze rozchadzat sa preto, lebo to trosku skripe v sexe nema zmysel, treba najprv hladat pricinu, riesit danu vec. Lenze ak on odmieta, tak ma ona drzat hubu a krok? Je sebecky, vyhovara sa, ide mu lenno svoje uspokojenie....a to uz je dovod na rozchod. Nie nejaky orgazmus...

zewa

Ak je problem len v tom, ze sa rychlo urobi, tak nech sa pred sexom urobi raz a druhykrat mu to bude trvat dlhsie.
Skus mu to navrhnut.

xmnf

alex a teba odkial vyhrabali? rozchod lebo mala len 1 orgazmus? to mala 16? v zivote to tak chodi, ze nie vzdy sa orgamuzs dosiahne, a co ma byt? bohuzial. a ak sa vztah stavia na orgazme, tak super - to ude naozaj pevny vztah, az za hrob. suhlasim, ze sa zene treba venovat a snazit sa, ale nikto nema 100% uspesnost, aj majster tesar sa niekedy utne. ale zivot ide dalej, clovek sa pouci a nabuduce to urobi bez tych chyb.

Axel Wers

zufalka ešte zareagujem na toto, čo si písala: "prečo sa mnou potom nerozíde" Na to je jednoduchá odpoveď: si pre neho mrdacia panenka, ktorá mu z veľkej lásky dá kedy chce a keď sa odbaví, tak už sa o nič nestará. Inak si myslím, že bežný chlap považuje za normálne uspokojiť ženu, niekedy dokonca za potrebné, lebo sex bez orgazmu je ako cocacola bez bubliniek, ja osobne by som sa cítil ako idiot keby som si spravil svoje a o viac sa nestaral, z vlastnej skúsenosti viem, že pre ženy je orgazmus dôležitý, dokonca raz som zažil, že jedna moja ex sa kvôli tomu, že počas sexu dosiahla len jeden orgazmus, tak sa skoro so mnou rozišla :D Ináč v diskusii padlo zopár dobrých názorov, a bolo by fakt dobré, keby si si ich zobrala k srdcu. Stavím sa, že na svete je dostatok chlapov čo by ťa s radosťou spravilo viac krát denne, tak nerieš jedného digestora.

5.5 elsa

zufalkazufal vôbec ťa nechcem negatívne ovplyvňovať,ale najlepšie urobíš ak sa s ním rozídeš, ten muž má nad tebou evidentne silnú moc,chce o tebe rozhodovať,v podstate sa mu to darí,a ty si slabá odporovať mu,či by si aj bola schopná vôbec sa s ním rozísť, on má asi nejaký harmonogram na 15 rokov minimálne dopredu,milovať ťa nemusí môžeš mu vyhovovať ako žena a že to vidí už v 23 rokoch to je iná vypočítavosť ,všetko má naplánované , teba nechce na sex ale na rodenie detí a staranie sa o nich,na sex si nájde potom bokovku ......

Nina47

Zufalkazufal inak je mi z tvojho prispevku na vracanie. Staň sa veriacou v Boha a ver mi že ťa prejde aj to tvoje vtstrajanie v kupelni. A život sa ti zmeni k lepšiemu a aj pohlad na mužov. Budeš vedieť rozpoznať toho praveho pretože ti ho pošle do cesty Boh