Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On sa uspokojí, na mňa kašle

Príspevok v téme: On sa uspokojí, na mňa kašle
zufalkazufal

Mám veľký problém v milovaní sa s partnerom. Spolu chodíme už dva roky. Ja mám 21 on má 23 rokov. Som jeho prvá partnerka. Milujem ho no sex s ním je nie že utrpenie ale je to strašné. Vždy keď sa začneme milovať, bozkávame sa ja som riadne nažhavená potom zrazu hneď do mňa vnikne potrvá to ani nie minútu a už je. Kebyže ma potom nejako dokončí ale on ma proste nechá tak.. ide sa umyť a začneme čo ja viem pozerať film. A teraz prichádzajú rady nech sa s ním porozprávam.. nejeden raz som to skúsila.. Normálne som mu už povedala, že sa s ním nebudem milovať ak takýto bude.. len poznáte to.. bozkávate sa,... a ste v tom nedá sa povedať nie...už som skúšala mu aj tesne potom čo sa spravil povedať mu .. "Zlatko a ja?" nechceš ešte niečo... tak sa vždy začne vyhovárať.. som unavený a neviem čo.. lebo z neho to sexuálne vzrušenie opadlo (viete ktorý zažívate orgasmus) Ja sním som mala orgasmus dva krát aj to vždy som sa doma predpripravila sama a kebyže občas vo vaní nevistrájam sama :D Tak ani neviem čo to orgasmus je

5.5 elsa

Delete aj tebe pekného silvestra prajem :) ,ten kredenc na markíze bol perfektný a ten kollár on to zachráni :D :D :D :D :D

5.5 elsa

menooo zasa na ten sex si niekoho nájdi deti mať nemusíš to je tvoja vec, ani svadbu ,ale nejakého partnera,chceš byť sama aj v starobe?je to tvoja vec samozrejme......

menooo

Ja to mám najlepsie :) zijem si sama, nikdy som sex nemala a nikdy mat nechcem :) venujem sa práci a cítím sa šťastná :) aspoň nemusím riesit taketo veci :) ak by som si raz mala najst partnera, tak jedine asexuala :) ale nechcem nikoho, takto mi je najlepsia, ako sa hovori love hurts :))

niki....

NAJDI SI PORIADNEHO CHLAPA KTORI TA DOSLOVA VYSUKA AKO ZENU!!!!!!!!!!!!!CHAPEM LASKA JE LASKA ALE AJ SEX JE DOLEZITY!!!!!!UZ TO BOLO SPOMENUTE ZE SI AKO GUMENA ANCA A TO DOSLOVA...TAKEHO SEBCA NEMA ZIADNA RADA TOMU VER.......

paralela

si obycajna hlupana ked sa nechas len osukat a on vlastne na teba kasle. Seba uspokoji a tebe nedopraje. Okamzity rozchod mu navrhni ak to nemieni zmenit. Ved mu vlastne sluzis len ako umela Anca. Roztiahnes nohy, on parkrat zasunie a vypusti a odide. O com to je dievca? Ved je to sebec ktory mysli len na vlastne uspokojenie. Este povedz ze mu aj oral robis...