Mám veľký problém v milovaní sa s partnerom. Spolu chodíme už dva roky. Ja mám 21 on má 23 rokov. Som jeho prvá partnerka. Milujem ho no sex s ním je nie že utrpenie ale je to strašné. Vždy keď sa začneme milovať, bozkávame sa ja som riadne nažhavená potom zrazu hneď do mňa vnikne potrvá to ani nie minútu a už je. Kebyže ma potom nejako dokončí ale on ma proste nechá tak.. ide sa umyť a začneme čo ja viem pozerať film. A teraz prichádzajú rady nech sa s ním porozprávam.. nejeden raz som to skúsila.. Normálne som mu už povedala, že sa s ním nebudem milovať ak takýto bude.. len poznáte to.. bozkávate sa,... a ste v tom nedá sa povedať nie...už som skúšala mu aj tesne potom čo sa spravil povedať mu .. "Zlatko a ja?" nechceš ešte niečo... tak sa vždy začne vyhovárať.. som unavený a neviem čo.. lebo z neho to sexuálne vzrušenie opadlo (viete ktorý zažívate orgasmus) Ja sním som mala orgasmus dva krát aj to vždy som sa doma predpripravila sama a kebyže občas vo vaní nevistrájam sama :D Tak ani neviem čo to orgasmus je
On sa uspokojí, na mňa kašle
tu nejde o dzentlmenstvo, ze najskor sa postara o damu. Su chlapi, ktori maju predcasnu ejakulaciu a radi by dozicili rozkos najskor partnerke, a potom sebe. Ver mi, lezie im to riadne na mozog a su z toho frustrovani. Ja som maval a aj niekedy mam podobny problem. Vnikol som do partnerky a par pohybov a uz som bol. Takto to trvalo niekolko rokov, ale vzdy som partnerku dorobil, ci uz rukou alebo ustami. Priznam sa, raz som zabudol :D.
Az som nabral odvahu a zasiel som za urologom, ktory mi povedal, ze mam skratenu uzdicku na penise a jej operacia by mohla zabranit alebo ciastocne odstranit PE. lenze chcel som najskor vyskusat tabletkovu liecbu. A poviem vam, je to dobre. Tie tabletky pomahaju oddialit ejakulaciu. Raz sme sa milovali 20min a partnerka dostala pri milovani konecne orgazmus. Ked si to robim sam, tak niekedy je to aj 40min. Samozrejme, nie vzdy je to tak, su chvile, ze clovek sa spravi aj po chvilke, ale tak nie vzdy to budu 20min maratony :)
Moze byt super chalan. Ale ak toto robi zene v posteli... Ja by som ho poslala do riti, keby sa mu mam takto prosit. Jemu na tom ako sa citis ty vobec nezalezi. Rychlo od neho utekaj. Pride mi to tak, akoby si mu bola len na jednu vec.
...a ešte som zabudla - džentlmen sa najprv postará o dámu :)
Mne ani nie - ona chce len počuť názor iných. Môj je ten,že autorkin frajer je sebec. A skôr či neskôr tento vzťah krachne. Niežeby bol sex tak podstatný, ale svoje celkom dôležité miesto vo vzťahu má. A přítel zrejme bude takýto arogantný aj v iných veciach - ak aj nie teraz, tak časom. Ja by som mu dala normálne seriózne ultimátum a basta! :)
Chyba mi tu nejaka otazka...