Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
Jancovka aspoň sa nemusíš s výberom trápiť, o tom bb kréme čo si písala tak hej je to lepšia voľba, pleť aspoň dýcha, len ja osobne by som najradšej nonosila nič keď sú takéto teplá, len zase nemám rada keď som na prírodno, že vidieť, že nie som namaľovaná, lebo to aj kruhy pod očami mi vidieť aj všetko.
To nielen tvoj, u nás je to podobné ale teda teraz ma muž prekvapil a cez známeho si zistil nejakú vôňu čo sa mu páči a to mi poslal, že by bolo fajn keby som mu ju objednala, tak som ju našla na Notino a kúpila som si hneď aj ja a ešte som si aj púder a taký bb krém, čo teraz na leto myslím, že je oveľa lepšia voľba jak nejaký make up.
Toto je fakt, že by mali takéto veci chlapi radšej riešiť, robiť nám radosť, to by bolo super, len o takom môžeme asi snívať :D
zliana na tomto čo si napísala som sa z chuti zasmiala :D
Ozaj si čakala niečo viacej? Neviem akože ako to majú iné baby, ale teda u nás je to podobné jak u vás, idem riešim. Môj to tak berie, že ja som ako Gizka :D Keď niečo treba tak vybavím, kúpim, zariadim a on príde na hotové. Jój zle sme si to naučili :D
Tomino takto by to malo byť, jój môj si niekedy tiež fest vie pofrfľať, ale keď vidí, že aj jemu sa niečo ujde, tak hneď mení názor.
Hela nehovorím, že je na tom niečo zlé, len že to niekedy preháňate, ale je fakt, že teda mám rád, keď moja žena vonia, je to príjemné, radšej mám keď sa staráte o seba ako by ste sa nemali :D
...hela212 mozes napisat aku?...poviem ti ale ze toto je uplne normalna vec...moj chlap ten tiez teraz nema parfum lebo uz minul, akurat mi oznamil ze uz nema a ende...tam to pre neho konci...myslela som, ze teda bude mat nejaku snahu, ze mi povie aku chce alebo si kupi...ale nie tomu tiez su ine veci prednejsie...ten tvoj ryby a moj zase behanie...pre toho je priorita inde... :D
klaudinkas ahoj
áno áno toto aj ja poznám, že sa mi vôňa spája s niečím, s nejakou udalosťou a je príjemné sa k tomu potom vrátiť, je to pre mňa také ako si napísala nostalgické a to mám rada, to je taký super pocit, vrátiť sa akoby v čase alebo zastaviť ten čas na chvíľku takýmto spôsobom
klaudinka to aj ja tak robim z casu na cas, ale teda nebranim sa ani novym vonam, pretoze to vsetko tak napreduje, su take roznorode ze teda niekedy neviem co skor, ale co som rada, ze ked cez internet nakupujem tak sa nemusim s vyberom ponahlat