Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
NINKA to chce len trpezlivost.
Ja ked som bola kedysi po porode tiez som cvicila a cely mesiac vaha nic ani dkg a hnevala som sa a potom zrazu behom tyzdna 5 kg dole ,ale som sa vytesovala.
Ja mam chut na sladke ,len ked mam svoje dni vtedy je najlepsie ked doma nic nemam ,inac to padne za obet aj o polnoci.
Vaha si ma rozosmiala ,ja som taka zavislacka tiez na nej vzdy sa hnevam ,ze na nu skacem ,no a co nejaku nerest musim mat.Ale ja na nu skacem iba rano ,keby som sa zabudla rano odvazit uz v priebehu dna na nu nejdem to nahodou aby som nevidela dake to kilo naviac ,ale rano malokedy zabudnem na nu skocit :}
No tych 8 kil mi zislo po porode nejako samo,mozno dojcenim.teraz vazim 75,5-76,kedy ako. Uz som mala 75. Aj to,ze sval je tazsi ako tuk,ale malo by mi to aspon na cm zist.....:) ja som z toho chora a nestastna. A tu vahu asi vyhodim,lebo som nou posadnuta:D
Este stale kojim....niektorym zenam zide vaha len kojenim...ja patrim do kategorie nechudnucich :)) doktorka mi povedala,ze hormony nepustia,ale ja musim! Zle sa citim v tejto postave. Uz je to 3tyzden bez sladkosti,asi mam abstaka :)
Helus ja som ako tvoja dvojicka .
Krize,zuby no uz mi chyba sa len na plechovke porezat.Zavidim ti to cvicenie .Ja oddychujem dala som si tabletku na krize ,pijem cajik,kavicku a obrovska NUDA .Jak ja bych dievcata cvicila a bola som tak fajn nastartovana ,fnuk.Dam si na veceru sunku s roztekom dufam ,ze nepriberem .Rano skacem na vahu.
Ninka ,ale ide ti dobre to chudnutie .Stravu mas vybornu,cvicis pekne si mlada takze spalovanie bude v pohode a to skakanie na vahu to ja velmi dobre poznam .Niekedy telo tak stagnuje ,skusa ta ci polavis ,ale ono sa to pohne smerom dole len treba vydrzat .Pozrela som do prispevkov kolko meras a kolko vazis ,ale ides na to dobre ved si uz 8 kg dala dole a neboj pojdu aj ostatne kilecka ,ozaj kolko teraz vazis .Drzim palce.
*nejdem
Ahojte kocky....tie posledne dva dni som mala taku vecernu krizu,len sladkosti mi isli po rozume:((( ale dala som si vlasske orechy :) najviac sa jedujem,ze mi stoji vaha,este pol kila mi vysla hore a nie a nie dole a ja blba sa vazim kazdy den,co ma to demotivuje. No chapete.
Odpovedam-ked ja sa behom super odreagujem. To je taky ,,beh",ze mam nizku tepovu frekvenciu,neidem na kondicku. A milujem ten pocit,ked som brutalne spotena a vychadzaju zo mna toxiny a nemam ten pocit,zeby mi ubudlo zo svalov,praveze naopak,mam pevnejsie nohy a celkovo cele telo.
Kilecko moje,my sme naozaj take,mna zacali krize,potom presli,hned nato sa dorezem na plechovke.Uz aby vsetko zle od nas odislo.Zacala som blbo tento rok,ale aj koncila,trhanie zubu po 3 mesacnom lieceni.Ale verim,ze uz sa nic neprihodi.Dievcata pijem kavicku akurat,a trosku si rozhybem telo na rotopede.pekny zvysok vikendu vam vsetkym prajem.
FNUK,FNUK,dievcata chytili ma krize boliet ,ale ako moc ani stat mi neda ,ani sediet este sa mi aj zle dycha manzel ,ze okamzite na pohotovost .Teraz sedim v jednej polohe zapila som 30 algifenovych kvapiek malinko to povolilo aspon sedim v jednej polohe ,no uvidim ci pobede nepojdem na pohotovost ,mozno mi to povoli.A mam docvicene .Dnes som zjedla rano 1 roztek s maslom a sunkou,cajik este si dam teraz pomaranc.Obed zemiakova kasa s fasirkou takou dietnou urobila som ich z ovsenych vlociek so syrom .Vecera neviem mozno daka bielkovina.
Ahojte kocky.Ja som dneska mala smothie pamaranc+2 mandarinky+1 banan+par susenych sliviek.Teraz pijem kavicku+ bylinkovy cajik.NA OBED budem mat opekane 2 zemiaky+cuketu dusenu k tomu.A poobede si dam vlasske orechy,a vecer bude miska celerovej polievky.Vonku svieti slniecko,a ja som zavreta doma.Ale od zajtra si budem pytat vychadzky,idem na kontrolu.Pekny slnecny den vam prajem.
moja skusenosť-človek k životu potrebuje aj cukry.Mam veľmi rada zakusky.Rada aj pečiem.Snažim sa v tyždni mať pestru stravu-každy deň zmena-1-vnutornosti,2-zelenina,3-mučne,4-ryby,5-syr,tvaroh,6-mäso kur,7-mäso hov.Kavu,čaj-bez cukru,vody len nesladene.Ak priberem -večer nejem,obmedzim chlieb a na minimum zakusky...