Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
Ahojte dievcata,prajem vam peknu nedelu.
Ja som mala ranajky mandarinky+jablko+ chia semienka+par orechov.To som vsetko rozmixovala.Obed varene zemiaky+dusena mrkva+hrasok+platok masa opeceneho.A teraz uz len caj bylinkovy,potom kava.A vecera bude omeleta z vajicka s cinskou kapustou.
Ahojte kocky.
Carey ja klobasku len bez chlebika,ten bezlepkovy mi moc nechuti.Ale musim si upiect zemlicky.dnec ranajky banan+ jablko+mandarinku.Obed pecene kuriatko+2 pecene zemiaky,vari manzel,a dal 4 zemiaky piect,a kysla uhorka k tomu.Vcera nam uz prisli dat dokopy sporak,po 10 mesiacoch odisli 2 sucastky.pekny vikend vam prajem.
Ahojte kočky, tak ja som sa až teraz sem dostala po ťažkom týždni som rada, že som už doma, idem ešte teraz robiť nepečený zákusok pre sestru, má narodeniny zajtra oslavujeme vo veľkom štýle :) inak strava tak na 60% neni to ončo, stres robí svoje, ale už sa musím zaťať, inak cvičenie je super, od pása hore vyzerám dobre ešte upraviť spodok. Dnes na raňajky som mala ovocie, nemala som na nič iné chuť, desiata knakobrot, šunka, uhorka, obed-maso s tarhoňou, mandarinka pred cvičením, po cvičení protein, krúpová polievka, ešte budú bielkoviny neskôr.
Heluš klobáska raz za čas to je nič a ja ju tiež môžem s chlebíkom a horčicou :D
Moje raňajky (začiatok dňa), ktoré praktizujem už 2 mesiace a 7kg dole mimochodom... 1 čajová ližička matchatea do 0,05l vody, rozšľahám a zalejem 70st. vodou. Po dúškoch pijem na lačno, keď vypijem, dám si cca za 30min. 0,4l smoothie (striedam, ovocie so zeleninou). Cítim sa super, energia max. a kilá dole.
čaj mám odtialto: jdem.cz a zeleninu z biofarmy
ahojte,
ja dnes na ranajky makový závin a kakao, obed chrenová omáčka+mäso+knedla a šampiónová polievka, na večeru si dám kaleráb a uhorku
Helus, klobáska je uzasná vec :-) raz za čas si dám aj ja:-)
ahojte dievcata.Ja som dnes bola na meliri,hned sa citim lepsie.Doobeda smothies banan+ pomarance+jablko+ spenatove listy zmixnute super.potom neskorsie banan,a oded neskory opeceny chlebik+cesnakova polievka,a vecera 1/2 salatovej uhorky,a neuverite 1/2 cabajskej klobasky na tenusko nakrajanej.Teraz som si uvarila bylinkovy cajik.
ahojte, dnes ranajky kornšpic+cotage+paradajka, obed rezen s ryžou a hovädzí vývar a večera jogurt, dnes bez cvičenia, som k.o :-)
Mimma ako vzdy jedava ukazkovo .
Ja potrebujem nejaku radikalnu zmenu ,lebo sa z tymi kilami nepohnem dole ,mne uz nestaci jest normalne ,viem zas ma dohukate ,ze co vymyslam ,ale ja musim ist na nejaky jedalnicek co ma pevne pravidla ,lebo inac mi dole kila nepojdu.
Doschudnutia
R: kiwi, banan, ananas
D: banan
O: paradajkova polievka, kur.maso s ryzou
V: vajicko, cherry, pecivo
ahojte,
ja dnes pečivový deň, kedže som nestíhala obed, ranajky rybičky v paradajkovej omáčke, obed lososová nátierka, večera kaleráb+cvičenie