Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
dievcata ,tak na cvicenie musim teraz zabudnut
bolest ustupila ,ale nie je to este ono
snazim sa jest zdravo az na tu cokoladu ja to doma nesmiem mat inac si dam
doschudnutia
Caute
R: po cviceni polka ananasu
O: zeleninova polievka s hovadzim masom, hovadzie maso+cestoviny
V: biely jogurt + 2 knackebroty
ahojte,
ja dnes jogurt+cornflakes, obed hovädzí vývar, kuracie krídelká s ryžou a večer hrozno a jogurt + pol hodka cvičenia
ahojte kocky.
ja dneska doobeda banan,potom 2 mandaribky,a jablcko obed bol neskory,bola som na kontrole.opekane uvarene zemiaky+ opecene maso+ cvikovy salat.teraz si idem uvarit cajik,a porobit v domacnosti.bola som uz dnes na 2 hodinky vonku,hned sa lepsie citim,ked mam pohyb.
Ahojte kocky.
Slnecnica aj kilecko je s krizami,tak hadam to rano rozchodila.Verim,ze sa rychlo prst zahoji,a mozem ist do prace.nestastie nechodi po horach,ale po ludoch.Veduca mi vravela,ked videla moj nestastny vyraz,sak je to len porezane,a nie odrezane.CHcela ma utesit.uz je to lepsie.Veceru som mala omeletu z vajec+natretu horcicou+ uhorku.Este si uvarim cajik bylinkovy.
Tak ja dnes
R: zelene smoothie - banany, spenat, stava z pomarancov
O: slepaci vyvar, kur.stehno+ryza
V: cottage, acidko
ahojte kočky,
sobotu-nedelu som jedla to isté v podstate, na ranajky omeleta+kornšpic, obed rybacie fašírky+zemiakové pyre+cvikla, na večeru to isté, len bez zemiakov. Dnes raňajky vianočka s maslom a medom, obed zeleninový šalát a opečený celozrnný toust, na večeru si asi spravím vajíčka so šunkou+uhorka
Samé úrazy a bolesti tu od vás čítam, ja som tak neštastne začínala minulý rok :-)
Inak, odvážila som sa odvážiť, pred Vianocami som mala 80kg, dnes 77 aj nejaké drobné, takže som so sebou spokojná. Vážila som sa teraz poobede, tak možno je to aj menej.
Ahojte kocky.
Jeej Ninka ty si na tom tiez tak nejako,ako dcera.Unej to vyzera,ze bude kojit este malu na strednej.Strasne je na mamu naviazana,az tak,ze chodi s nou aj na zachod.Vnucka ked mala 6 tyzdnov,tak bola operovana na creva,aj slepak jej vybrali.A prave kojenie,jej zachranilo zivot.Bolo to zle mala bola behom 3 dni na cetecku,a 3x pod narkozou.Ale kazdy kto ju vidi,ze ake zdrave dieta,stale usmiate.je maly smejko.Ale maju problemy doteraz so stravou,ma obmedzenia.Ale vyrastie z toho hadam.Ani sa nenazdame a bude mat 18 rokov.
Odbocila som od temy.Jas dneska rano 1 banan+3 mandarinky.obed spagety na paradajkach.
recept-uvarime spagety,a ideme na omacku.Na oleji osmazit cibulu+ cesnak.Pridame nakrajane paradajky a dusime,ochutime solou,vegetou posypeme bazalkou,mala som susenu,a prehrejeme spagety s omackou.Dobre to bolo,spagety som nemala asi 2 roky.
Dakujem kocky...chytila som druhy dych. Nepolavim!Mala uz ma 1,5roka...riadny zavislak a to jej stale hovorim,nech poriadne taha aj tie tuky!:))
Ninka8 vydrz,ono sa to pohne dole.Moja dcera zacala sa zdravsie stravovat asi 3 tyzdne,a este stale koji,uz 14 mesiacov.Princezna v noci ceckuje,aj cez den si este pyta,a musi dostat.A schudla uz 5 kil,ale aj zacala cvicit,a hlavne,sa neprejeda.Na vianoce si dopriala zakusky,salat,rezne.
Ja si idem spravit zazvorovy cajik a pozriem si telku.Manzel uz spi,rano vstava do prace o 2,30.