Ahojte.Mam priatela vyše rok a pol,nepoznam jeho kolegov v praci iba z videnia,to že ma moj priatel este len na zaciatku podviedol na firemnej dovolenke v zahranici som akosi zvladla,odvtedy boli len same hadky a vycitky ale ustali sme to,Teraz je problem že ked maju nejaku oslavu,narodky,chytu a pod. blbosti ja tam nemožem lebo nikto si tam nikoho neberie.Teraz ma narodeniny moj priatel este pred mesiacom tvrdil že kludne možem prist na jeho oslavu že nema s tym problem a dnes mi povedal že urcite tam nepojdem len koli tomu co sa vsetko stalo a ako som niekedy nadavala na jeho kolegov len koli tomu čo sa stalo na zaciatku nasho vztahu že ma podviedol.Vtedy vsetky jeho kolegyne boli pi...., ku... a pod.Neviem co si mam o tom mysliet.Cakala som odpoved že ano chcem aby si tam bola nemam co skryvat a aspon uvidis ako to medzi nami funguje ale on nie,jednoduchopovedal že tam chce ist sam.Co si mam o tom mysliet do certa???
Som idiotka?
no tu ide o to že vždy to budeš vyhadzovať na oči že ťa podviedol,on ťa miluje ale aj svoju prácu zrejme miluje aj keby ťa nepodvádzal tie ženy za ním stále budú chodiť :) a ty buď urobíš hrubú čiaru za minulosťou alebo rozchod ja si nemyslím že ten vzťah má budúcnosť niekedy láska pre vzťah nestačí hlavne s tvojej strany je nedôvera asi aj oprávnená tam by si mal nájsť s tej skupinky nejakú ženu tá by ho dokázala lepšie pochopiť aj tie jeho možno občasné úlety ktoré možno má keby si robila v podobnej brandži alebo sfére tak by si na neho nežiarlila takto keď máte odlišné zamestnania to asi vnímaš inak aj keby ťa nepodvádzal potom tam tie večierky a tak zasa on by nemusel na každý ísť ťažko povedať skôr by som to riešila rozchodom a nech si robí čo chce
Nema ku mne nijake zavazky nemame nic ani byt ani uver ,on byva u rodicov aj ja....nemam nic spolocne,proste povedal že ma miluje a planuje so mnou buducnost.Viem že jedine vsetko by bolo ok keby tam prestal pracovat ale potom mi vravi co potom?ja som mu povedala že ok že nech tam pracuje ale že nech bude normalny nech ma neoddeluje od svojich kolegov aspon teraz ked bola priležitost ich spoznat na jeho oslave.Ale tiež som neuspela lebo tam nejdem .lebo nemožem lebo sa boji aby som nieco nevyviedla.Ja si tiež myslim že tam sa muselo stat nieco co nechce aby som sa dozvedela alebo že sa fakt boji toho aka by tam bola atmosfera skrz toho vsetkeho že oni vedia o vsetkom že nesiel koli mne na DOVOLENKY A NA PAR ICH CHAT V LETE
jojka 49 prečo by mal kvôli tebe dávať výpoveď to čo je nech pracuje kde chce ale má sa správať normálne to isté bude robiť v každej firme má ťa s prepáčením u riťi on si žije svoj život ja nechápem čo ho k tebe viaže má k tebe nejaký záväzok?
ELSA presne toto som mu povedala že za žiadnu nepovinnu dovolenku ho nemožu vyhodit pokial si svoju prau robi na 100 percent.Tak povedal že možu že sefka mu to povedala že ona nepotrebuje veduceho co nejde svojim ludom prikladom a že niekedy bol iny,A ja mu vravim že jasne že si bol iny ked si bol single ale že teraz už mas partnerku ktorej to v dosledku nejakych okolnosti co sa tsali vadi takže je vsetko ine a že pokial so mnou planuje buducnost ja mu take vyletiky respektovat nebudem už len koli tomu co spravil hned prva mesiac ked bol so mnou,tak povedal že ok,,,ale keby ho ta pinda chcela odvolat už by ho odvolala davno ,Ja v praci spravim hlupost napr.15 a sef mi povie k poslednemu dnu mesiaca koncis a caw....ale toto už je 2 mesiac a stale je na tej pozicii,je na tom nieco blbe,neviem co ale neda mi to spavat
Všetko by sa ukoncilo tym keby tam prestal pracovat som si viac ako na milion percent ista,lebo nic ine nam vo vztahu neprekaža nic,od zaciatku su hadky len koli jeho praci a chodeniu kade tade,Keby som aspon ja s toho nieco mala ,ale nenmam nic,nikdy som nebola na peniaze as ni nebudem ale keby som aspon videla že ked on si chodi po masažach z prace ,po welness po dovolenkach za nehorazne ceny... nenakupuje mi ja od neho nic nepytam lebo tiež pracujem ale obcas keby aspon na poondanu vecer ma vzal ale vobec tak akurat na pizzu raz za 2 tyždne a ked mu poviem že chcem ist na nakupy raz za polrok tak mi povie že naco ma že my niesme Geisenovci aby sme tak rozbijali peniaze,a to mi už povedal aj ked som bola hladna tak mi povedal že nas netreba na veceru ale že sa pojkdeme donho najest že musime setrit.Ale on si nesetri stale si nakupuje dopraje si drahe jedla a pod.Ja neviem bože kde mam oci...
čo je za blbosti že ho kvôli tebe odvolajú s pozície také špekulácie okolo toho ty s tým nemáš nič spoločné buď si svoju prácu robí dobre alebo nie žiadny iný dôvod neexistuje to čo tam majú za zvláštny kolektív ty tam za ním normálne prísť keď chceš a on sa má normálne správať ešte nikdy nikoho kvôli dovolenke nevyhodil čo to je za blbosti no hlavne nakydať na teba a nech je s toho vonku až by sa s tebou rozišiel toto sú zrejme jeho argumenty na prípadný rozchod
jojka 49 skôr či neskôr sa rozídete jeden to ukončí s akého dôvodu on je s tebou čo mu také na tebe vyhovuje žeriete si nervy navzájom to ti vyhovuje taký vzťah
ELSA To som mu iste povedala aj ja vravi že to nieje pravda ale že strasne sa už v jeho praci vela stalo vrajže ho maju odvolat z pozicie veduceho lebo nesiel na jednu firemnu dovolenku pritom to nieje povinne,zatial veducim este je ,je pohadany so sefkou koli mne,citala som mu jednu spravu v ktorej bolo napisane že koli svojej žiarlivej frajerke ty si toto vsetko nechal tolke peniaze a poziciu???jeho kolegovia vedia co sa medzi nami stalo že ma oklamal a že koli tomu nebol ani na tej dovolenke ,vrajže nanho zazeraju a nevie si predstavit ako by ma tam medzi ne vzal na jeho oslavu.Ja mu vravim že minuly rok bolo este vsetko OK a tiež ma medzi nich nevzal,tak mi len povedal že oni to tam maju takto zauživane že nikto si partnerov neberie.
dôvody sú dva hanbí sa za teba alebo má rád voľnosť aby si mohol robiť čo chce zo ženami ty ho podozrievaš to mu lezie na nervy a možno aj oprávnene a takto to bude stále on si aj tak spraví po svojom a teba nikam nezoberie on tam má zrejme nejakú aby sa s tebou ešte nerozišiel on keď ťa má v podstate na háku na tvojom názore mu nijako zvlášť nezáleží má tam nejakú ženu inú a ty by si mu tam prekážala ......
Včera mi už povedal že žiadnu oslavu robit v praci nebude,pytala som sa prečo,,??? lebo vrajže už nema chut a potom hned zmenil nazor a povedal že ok tak pojdem aj ja ale sa nemam opovažit bavit sialenu ked niekto niečo povie take co by mi mohlo vadit,Ja som mu nato povedala že pokial mas svedomie čiste a s nikym si tam nic nemal nemaš sa čoho obavat plus este k tomu ked sa spravas ako zadany chlap ktory so mnou planuje buducnost.Tak povedal že sa boji len jedneho aby som tam nespravila bordel ked chytim amok z nicoho nic že ja si to aj tak vysvetlim po svojom hocijaku situaciu