Som idiotka?

Príspevok v téme: Som idiotka?
Jojka49

Ahojte.Mam priatela vyše rok a pol,nepoznam jeho kolegov v praci iba z videnia,to že ma moj priatel este len na zaciatku podviedol na firemnej dovolenke v zahranici som akosi zvladla,odvtedy boli len same hadky a vycitky ale ustali sme to,Teraz je problem že ked maju nejaku oslavu,narodky,chytu a pod. blbosti ja tam nemožem lebo nikto si tam nikoho neberie.Teraz ma narodeniny moj priatel este pred mesiacom tvrdil že kludne možem prist na jeho oslavu že nema s tym problem a dnes mi povedal že urcite tam nepojdem len koli tomu co sa vsetko stalo a ako som niekedy nadavala na jeho kolegov len koli tomu čo sa stalo na zaciatku nasho vztahu že ma podviedol.Vtedy vsetky jeho kolegyne boli pi...., ku... a pod.Neviem co si mam o tom mysliet.Cakala som odpoved že ano chcem aby si tam bola nemam co skryvat a aspon uvidis ako to medzi nami funguje ale on nie,jednoduchopovedal že tam chce ist sam.Co si mam o tom mysliet do certa???

5.5 elsa

to mu vyhovuje že si ticho a že občas vybuchneš to prežiješ hlavne že si môže lietať kade tade po disco dovolenkách a rôznych iných zábavách,,,tak mu daj jasné podmienky žiadne diskotéky bez teba koniec dovoleniek bez teba koniec zábavám bez teba buď spolu alebo nijako s kamarátmi občas aby si vedela o tom kde je lebo aj ty mu to oznámiš ale takého muža nezastavíš on tam chodí ženy naháňať teba nezoberie aby si ženy mysleli že je sám bez nikoho voľný má rád voľnosť a slobodu

5.5 elsa

jojka 49 reči,reči on toho narozpráva ale činy žiadne a fakt zostáva taký že mu to vyhovuje a robí si po svojom a záleží len od teba dokiaľ mu to budeš tolerovať už keď ťa podviedol na začiatku vzťahu si to mala ukončiť a ak to chceš naozaj ukončiť tak čím skôr lebo potom už to bude ťažšie ty si ujasni či toho muža chceš aj do budúcna a to s tým aký je lebo on sa meniť nebude :)s tým nerátaj je zvyknutý na tento životný štýl čo má.....

Jojka49

ELSA on praveže tvrdi že nema volnost pri mne že nikam nechodi bezomna a ppritom je to uplna hovadina stale chodi s kamosmi na pivo ked ja som v praci spravi si s nimi den na bike,raz do mesiaca aj na disco pojde bezomna a nehovorim ani pol slova,a k tomu este tie akcie z firmy na ktore musi ako veduci,aku volnost este chce??? nemože dychat???aky chce žit život? ja vazne nerozumiem kebyže mal 20 tak sa necudujem ale chlap v rokoch už by mal mysliet do buducna a ked už ma partnerku tak nieje len on ale sme MY.aspon ja to tak beriem ja keam chodim stale ho vezmem so sebou a asi to je chyba možno by potom pochopil ako sa citim ja keby som tak chodila stale na vybehy ako on,len to že ja nemam ho problem vziat vsade aj na koniec sveta,Mam pocit že ma dost volnosti pri mne,co este chce?

Prezyvka55

:D no moment, moja priatelka je prva na mojich narodeninach/oslavach a naopak. takze vzdy ked ma niekto pozyva niekam tak ma pocitat s tym ze si ju tam mozem zobrat, sme predsa par, ak by niekomu jej pritomnost vadila potom nech tam nelezie on a nie moja priatelka :D

mas to s tvojim priatelom nejake divne :D asi bude tvoj priatel volajaky debil.

Jojka49

Ona nepracuje s nim,pracuje asi 300 km od nashoi mesta ale dnes tam budu spolu lebo to ide cele svk veduci.Ja nebudem odpisovat nic absolutne nic ja už nevladzem dalej vazne.

5.5 elsa

ešte aj spolu pracujú :D no to je normálne na srandu no tak to sa ti nečudujem..... choď sa aj ty niekam zabaviť bez neho no napíš mu je mi lepšie som v bare :D :D :D

Jojka49

Velakrat som mu už povedala že sa chcem rozist vydržalo to asi 3 dni a stale sa ozval ako mu chybam a že sa hadame pre zbytocnosti že on ma svedomie ciste že odvtedy co sa toto stalo mi nicim neubližil.Vrajže si to mam konecne uvedomit a neponižovat sa a hlavne netrapit samu seba vrajže nieje koli comu že on ma v tom jasno.aJ VCERA SOM MU POVEDALA že sa rozchadzam dnes zasa isiel na poradu na 2 dni vecer velka party poobede welnes,bude tam aj jeho ta pinda co ju pretiahol na tej dovolenke,citim sa pod psa,nevladzem už.od rana mi napisal asi 2 sms že ako sa mam a ci mi už je lepsie a že nic zle nerobi