Ahojte.Mam priatela vyše rok a pol,nepoznam jeho kolegov v praci iba z videnia,to že ma moj priatel este len na zaciatku podviedol na firemnej dovolenke v zahranici som akosi zvladla,odvtedy boli len same hadky a vycitky ale ustali sme to,Teraz je problem že ked maju nejaku oslavu,narodky,chytu a pod. blbosti ja tam nemožem lebo nikto si tam nikoho neberie.Teraz ma narodeniny moj priatel este pred mesiacom tvrdil že kludne možem prist na jeho oslavu že nema s tym problem a dnes mi povedal že urcite tam nepojdem len koli tomu co sa vsetko stalo a ako som niekedy nadavala na jeho kolegov len koli tomu čo sa stalo na zaciatku nasho vztahu že ma podviedol.Vtedy vsetky jeho kolegyne boli pi...., ku... a pod.Neviem co si mam o tom mysliet.Cakala som odpoved že ano chcem aby si tam bola nemam co skryvat a aspon uvidis ako to medzi nami funguje ale on nie,jednoduchopovedal že tam chce ist sam.Co si mam o tom mysliet do certa???
Som idiotka?
jojka, to v akej firme ten tvoj fesacik pracuje, ked vkuse firemne chaty, wellnessy, dovolenky, zatahy, vecierky??? to len tak....
ja si myslim, ze on ma paralelne popri tebe aj ine, prepac za uprimnost
len nechapem, preco to stale nechces vidiet, ja viem, ze to boli - ale sakra, co sa musi stat, aby sa ti tie oci otvorili, to ho musis nacapat v posteli s inou na vlastne oci?
Viete co mi teraz napisal???? či sa už citim lepsie???
no co asi - NEHRA CISTU HRU, kedy si to uvedomis?
bohvie kolki ludia o tebe ani netusia
Ja už mam pocit že mam dg.na antidepresiva.Ja ked pocujem že zasa maju nejaku akciu z firmy chztam alergicku reakciu až anafilakticku reakciu,priam mi horim.Minuli rok v lete jedna pinda vydata s ktorou vrajže nic nemal mu napisala ma nejake problemy(boli spolu na jednej dovolenke)mne povedal dobru nocku lubim ta a s nou tel.hodinu a pol.po polnoci.a to nebolo len raz.tohto roku v lete mu o pol 1 v noci prisla sms že jej zomrel otec že potrebuje pomoc,pytam sa ho a co ty mas sakra s tym?ved ked si ju raz videl na jednej dovolenke a nic si s nou nemal tak co toho clocveka až tak poznas?opisala som si cilo a napisala jej že je trocha ubohe aby vydata žena pisala zadanemu chlapovi sms v noci že ma nejaky problem,tak mi odpisala že maju pekny kamaratsky vztah a že sa nevideli 3 roky a že ona nevedela že niekoho ma,normalne ma zatajil a tel.si s nou dalej.a este napisala že sa mi ospravedlnuje ale že mi prisaha že sa videli len raz a nic s nim nikdy nemala.jA sa už niekedy nespoznavam ake ciny robim v zivote bz som nikomu nenapisala ale toto ma dohnalo až ku krajnosti co to vobec ma znamenat.
nic nedodrzi....a ona skace, ako on piska
ona padne na drzku, ak ho neopusti ona, zazije velmi nemile prekvapka
jojka buď v tom vzťahu budeš aj naďalej trpieť lebo on sa nezmení a s tým s ním zostaneš alebo rozchod v podstate ti ten človek robí dobré nervy nič iné rozhodnutie je na tebe ale hovorím daj mu jasné podmienky a žiadne reči ak ich nedodrží čo je zrejmé tak rozchod pochybujem že sa vzdá tohoto života na aký je zvyknutý
jojka - urob to kvoli sebe, snad sa mas aspon trocha rada, neboj, nic ti neutecie, ak on odide z tvojho zivota - budes neskor iba rada...ulavi sa ti
presne na psychiatriu ju doženie takýto chudáčisko len problémy čo robia takýto muži .....
je to tak, kolko zien berie AD-cka presne kvoli tymto typkom...
a zazrakom sa vyliecia, ked sa rozidu a daju dokopy a maju potom uplne ineho partnera
nemôže pri tebe dýchať chce slobodu odchod zakývaj mu a môže sa baviť a ty si nájdeš niekoho iného s takého muža sa nejaká žena dostane k psychiatrovi.......