Ahojte.Mam priatela vyše rok a pol,nepoznam jeho kolegov v praci iba z videnia,to že ma moj priatel este len na zaciatku podviedol na firemnej dovolenke v zahranici som akosi zvladla,odvtedy boli len same hadky a vycitky ale ustali sme to,Teraz je problem že ked maju nejaku oslavu,narodky,chytu a pod. blbosti ja tam nemožem lebo nikto si tam nikoho neberie.Teraz ma narodeniny moj priatel este pred mesiacom tvrdil že kludne možem prist na jeho oslavu že nema s tym problem a dnes mi povedal že urcite tam nepojdem len koli tomu co sa vsetko stalo a ako som niekedy nadavala na jeho kolegov len koli tomu čo sa stalo na zaciatku nasho vztahu že ma podviedol.Vtedy vsetky jeho kolegyne boli pi...., ku... a pod.Neviem co si mam o tom mysliet.Cakala som odpoved že ano chcem aby si tam bola nemam co skryvat a aspon uvidis ako to medzi nami funguje ale on nie,jednoduchopovedal že tam chce ist sam.Co si mam o tom mysliet do certa???
Som idiotka?
a to je chyba že on ťa v podstate zatajuje ako keby si nebola on by ťa mal zobrať normálne medzi kolegov predstaviť ťa a tak ale to sa mu nepáči tam by už nemohol s tými ženami už keď ťa na začiatku podviedol možno ešte aj podvádza oni nevedia že niekoho má ako často sa stretávate a na ako dlho
No ano zeny tam budu 25 slobodne poniektore rozvedene a pod.jemu to pripada normalne ze oslavuje v robote aa ze ja tam nemam co robit a ze so mnou bude oslavovat na druhy den.len taka situacia je to uz tak rok a pol ze ma nikam medzi ne nevezme.to nieje prva situacia.ja ich vobec nepoznam.a to mi uz vadi .vadi mi to aj koli tomu ze viem co aa stalo na dovolenke este v nasich zaciatkoch.on je akoo zmagorety z tej prace chcela som aby dal vypoved na jednej firemne dovolenke nebol tak mi to teraz vycita ze co ja este od neho chcem ci nevidim co koli mne spravil ze tam nesiel .my ked sme spolu nikdy sa pre nic nehadame len koli jeho praci chatam dovolenkam a pod.ja nikam nemozem s nim medzi nich.ked maju oslavu tak len na firme nikdy nejdu vonku.stale medzi styrmi stenami.nikto iny
len na začiatku ťa podviedol? no takže to je v pohode že bolo aha,,na jeho narodeniny nemôžeš ísť to je tiež veľmi zábavné čo sa za teba hanbí ale skôr by tam potom nemohol robiť to čo chce baviť sa "po svojom" či on ťa vôbec plánuje do budúcna no neviem asi ideálne riešenie by bol rozchod to by som rada videla nikto si nikoho neberie ale ženy tam budú predpokladám keď sa o chatu jedná....neviem čo ja na tvojom mieste sa s ním rozídem nemá to budúcnosť
Ja už mam pocit že som využivana,Nikam proste kam on ide s prace ja nemožem-proste nikam,Nikto si tam nikho neberie tak ani on,a dalej mi vravi že po tom vsetkom ako som nadavala na nich ta urcite nie a pritom oni o nicomn nevedia len on to vie.Ja važne neviem co mam robit.On na mojej oslave z prace bol nemam s tym problem ho vziat hocikam lebo už niesom len ja ale sme mY.Vrajže pocita so mnou do buducna ale ako to bude fungovat potom??? stale akcie z prace on bude oslavovat narodky a ja budem sediet doma,len koli tomu co bolo pred polrokom??? oni ked maju oslavu stzale len medzi 4 stenami nikdy nejdu sa zabavit vonku do baru ako my,kazdy s partnermi s prace oni stale len sami,vacina tam je slobodnych zien alebo rozvedene a taky tak chlapi.Vrvai mi že si nemam nic namyslat ale ako sa to neda ked nikam nemožem????ako ich mam spoznat aby som si to o nich nemyslela???
Nechcem ta urazit ani nic, ale si idiotka v tom, ze si s nim vo vztahu...
A on je obycajny sebec, ktory este teba vini z toho, ze robis sceny popritom on by mal liezt po kanaloch a sekat dobrotu...vsak mava s tebou jak s handrou
Taky vztah nikam nevedie, nevazi si ta, rozisla by som sa s nim
he? A to prečo si s ním vo vzťahu?
Bez sebaúcty je ťažko mať zdravý vzťah... Nechcem aby to znelo zvrchu, ale podľa mňa sa s ním potrebuješ rozísť a najprv hľadať cestu k sebaúcte, sebaprijatiu... A keď ty budeš "okej", tak vtedy máš väčšiu pravdepodobnosť, že ťa bude chcieť človek, ktorý bude tiež "okej". Pretože teraz sa necháš využívať, a to logicky pritiahne k tebe ľudí, ktorí radi využívajú (či už vedome alebo nevedome).
to je kreten... sa divim, ze o sebe vobec pochybujes.. inak nic moc do buducna..
A mame po 29 rokov
A po dalsie mi vravi že bude robit este dalsiu oslavu na ktoru samozrejme so mnou pocita -to bude oslava s jeho kamaratmi....Nechapem my sa hadame pol roka koli jeho firme ,koli tomu akych tam ma kolegov -on vravi že ich nepoznam a že nemožem to o nich tvrdit.Ja že ok ,ALE KEDY ICH MAM DO CERTA SPOZNAT KED MA NIKDY MEDZI NICH NEVEZME???? coho sa boji????
Tak snad by si mal vybrat teba, ked si jeho partnerka, a nie uprednostnit kolegov. Velice podozrive spravanie. Kolko mate rokov?