Ahojte.Mam priatela vyše rok a pol,nepoznam jeho kolegov v praci iba z videnia,to že ma moj priatel este len na zaciatku podviedol na firemnej dovolenke v zahranici som akosi zvladla,odvtedy boli len same hadky a vycitky ale ustali sme to,Teraz je problem že ked maju nejaku oslavu,narodky,chytu a pod. blbosti ja tam nemožem lebo nikto si tam nikoho neberie.Teraz ma narodeniny moj priatel este pred mesiacom tvrdil že kludne možem prist na jeho oslavu že nema s tym problem a dnes mi povedal že urcite tam nepojdem len koli tomu co sa vsetko stalo a ako som niekedy nadavala na jeho kolegov len koli tomu čo sa stalo na zaciatku nasho vztahu že ma podviedol.Vtedy vsetky jeho kolegyne boli pi...., ku... a pod.Neviem co si mam o tom mysliet.Cakala som odpoved že ano chcem aby si tam bola nemam co skryvat a aspon uvidis ako to medzi nami funguje ale on nie,jednoduchopovedal že tam chce ist sam.Co si mam o tom mysliet do certa???
Som idiotka?
jojka - hej, urobila si vtedy fatalnu chybu, stava sa.....to sa stava aj starsim od teba, ale teraz si uvedomujes stav veci, tak to RIES, vzdy lepsie neskor, ako prilis neskoro alebo po funuse, to mi ver!
jemine, tieto vyplakavania na kolenach - cista show prave od tych, ktori nemaju problem ti klamat a podvadzat kade tade
jojka, ak mas kus sebaucty, radsej sama, ako s muzom, kde nevies, kam zahne, ked pojde vyniest smeti - na ten styl
to sa chces utrapit? skoncit na antidepresivach? a potom ta on kopne do zadku, ak si najde taku, s ktorou bude chciet viac ako sex
budes sa citit ESTE horsie a rekonvalescencia ti bude trvat 5x dlhsie, ako ked odides ty
citové vydieranie dlho nevydrží a znova sme pri tých rečiach zasa sa s toho vyvlečie ja by som na to nemala nervy choď sa ty von zabaviť s nejakou kamoškou a možno aj niekoho stretneš toto nemá žiadnu budúcnosť.......
ležim na posteli a som v totalnej prdeli,ja važne už neviem placem v jednom kuse kde ja som spravila chybu ale asi najvacsiu chybu som spravila že som po tom podvode s nim sla dalej do toho a naletela na vsetky reci co mi naprisahal pri kolenach a nic s toho nieje pravda...už mi aj vytlkal že nemože pri mne dychat...nechapem
to ti hovorím tie tvoje občasné výbuchy on znesie a ide sa ďalej to mu vyhovuje tá voľnosť že si niečo zafrfleš to on prežije a pokračuje ďalej no buď chce slobodu alebo vzťah potom nech sa zabáva ale bez teba ako definitívne,ale on problémy najradšej rieši cez sms , hlavné je že teraz ste sa zasa pohádali respektíve ty s ním ak by mu na tom záležalo odišiel by z wellnesu a vrátil by sa no také niečo ale neurobí nikdy ja by som volila rozchod ale samozrejme to je tvoje rozhodnutie ty sama musíš uznať za vhodné či ti to vyhovuje
ELSA a to co si pisala že nikam bezomna to mi vsetko prisahala plakal pri kolenach,v zivote som tak chlapa nevidela plakat... po tom ako ma podviedol že žiadne chaty bezomna žiadne dovolenky proste stale po nejakej porade pojde domov aj keby mal dosj vlakom .to nesparvil este ani raz lebo vrajže je vsetko povinne a že co este vlastne chcem lebo už nebol na jedenj dovolenke.na chate bol raz na 3 hod.a vratil sa a vrajže vyzeral ako debil,vravela som mu že pojdem s nim tak nie že ako by vyzeral pred ostatnymi že ma sekeru a že stale s nim chodi,potom bola chata este dvakrat ale nesiel
takeho by som akurat do zadku kopla, prepac ale nic lepsie ti poradit neviem, pretoze toto tu je ciste trapenie, to chces takto dalej zit?
toto nie je vztah, to je muciaren
je tazke sa rozist, prve mesiace je to o drzku, neskor budes rada a budes si vycitat, ze si to nedala skor...
takemu ako tomuto by som ani darcek na Vianoce uz nedala
ja ti radim rozchod, aby si sa uz viac netrapila pre niekoho, kto toho nie je hoden - teba
Dievčata ja už mam pocit že som schopna na psychiatriu vazne,po nociach nemožem spavat,som zvedava co dnes to bude za noc on na party welnes,zajtra ma dojst,poslal mi 2 sms teraz volal nedviham,mam v tom pokracovat,uvedomi si daco,lebo ja už važne neviem ako nanho,on si podla mna mysli že vsak to prehrmi za 2 dni a zasa bude vsetko ok do najbižšej akcie...nemam sa mu ozyvat?asi to bude najlepsie ci?
Jojka - ja len jednu otazku: PRECO S NIM ESTE SI?
Ja teraz neriesim oslavy, chaty, wellnesy, dovolenky, kam ta chce a nechce brat, ale fakt, ze si akoby zaslepena a to bude viest k padu na drzku.
Jojka49 no ved dobre ze si mu to povedala, moj nazor a to co som napisal sa nijako nemeni na vec.