Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som idiotka?

Príspevok v téme: Som idiotka?
Jojka49

Ahojte.Mam priatela vyše rok a pol,nepoznam jeho kolegov v praci iba z videnia,to že ma moj priatel este len na zaciatku podviedol na firemnej dovolenke v zahranici som akosi zvladla,odvtedy boli len same hadky a vycitky ale ustali sme to,Teraz je problem že ked maju nejaku oslavu,narodky,chytu a pod. blbosti ja tam nemožem lebo nikto si tam nikoho neberie.Teraz ma narodeniny moj priatel este pred mesiacom tvrdil že kludne možem prist na jeho oslavu že nema s tym problem a dnes mi povedal že urcite tam nepojdem len koli tomu co sa vsetko stalo a ako som niekedy nadavala na jeho kolegov len koli tomu čo sa stalo na zaciatku nasho vztahu že ma podviedol.Vtedy vsetky jeho kolegyne boli pi...., ku... a pod.Neviem co si mam o tom mysliet.Cakala som odpoved že ano chcem aby si tam bola nemam co skryvat a aspon uvidis ako to medzi nami funguje ale on nie,jednoduchopovedal že tam chce ist sam.Co si mam o tom mysliet do certa???

Dominka

mala si sa ho zbaviť už davno... hned ked ta prvyX podviedol..takto sa správa chlap ku svojej priatelke??? no ja by si toto nenechala..

5.5 elsa

aha :) tak áno vždy je na tom niekto aj horšie o tom by sa dalo polemizovať hlupákov je 3/4 teda aspoň 1/2 spoločnosti blbý a blbší :D

5.5 elsa

jojka 49 čítam čo píšeš a zrejme ten váš vzťah nechápeš ty inak by si pochopila že do budúcnosti s tebou neráta a v tomto zmysle si tá idiotka na čo si sa pýtala.......

0vecka

no asi si...bud si fakt ze riadna furia alebo sa pravdepodobne za teba hanbi... to ze si xce niekam vyrazit bez teba je normalne ale ze ta nechce na narodeninovej party a najprv ti to slubil je dost huste...

jojkus49

Verím mu a nesopujem ale co sa tyka jeho prace neverim mi vôbec v nicom uz len koli tomu ako sa ku mne stavia ze nikam s nimi nemozem.a toto ma stve.mne nevadi ked ide s kamosmi na pivo posediet alebo si s nimi spravi den ale co sa tyka prace doveru vo mne nema a on to vie.teraz som len ocakavala ze sa nebudem ja vnucovat ze ma konecne narodeniny tak ma tam sam zavola aby ma predstavil a aby mi povedal tak pod a uvidisze nic zle nerobime a ze sme ako on vravi normalni ludia a nic medzi nami nnieje.ale stale mi eava pochybovat ze to tak nieje.neviem ci chapes o com rozpravam

5.5 elsa

neviem či takému človeku potom dokážeš dôverovať to ho chceš stopovať celý život on ťa v pohode bude podvádzať a kým na to neprídeš nič sa nedeje ale aj keď na to prídeš nič sa nedeje a to že tam niečo povieš a radšej ťa nikam nezoberie tak sa na neho vykašli nájdeš si niekoho iného.....

jojkus49

Vedia o mne lebo mi zdravia ked nas spolu vidia.ale oficialne ma nepredstavil ale vedia o mne na sto percent.stretavame sa rok a pol poznam jeho rodicov aj on nasich normalne mame fungujuci vztah.v lete grilovacky stanovacky s kamosmi .spolocne dovolenky a pod.ale ked sa uz nieco jedna o pracu je zle nikam s nimi nemozem lebo sa boji ze tam nieco poviem alebo vybuchnem skrz toho co spravil eate v masich zaciatkoch ked to bolo este ruzove aspon z mojej strany.aj nto som prisla az po roku na FB.nepriznal sa mi s tym