Ahojte.Mam priatela vyše rok a pol,nepoznam jeho kolegov v praci iba z videnia,to že ma moj priatel este len na zaciatku podviedol na firemnej dovolenke v zahranici som akosi zvladla,odvtedy boli len same hadky a vycitky ale ustali sme to,Teraz je problem že ked maju nejaku oslavu,narodky,chytu a pod. blbosti ja tam nemožem lebo nikto si tam nikoho neberie.Teraz ma narodeniny moj priatel este pred mesiacom tvrdil že kludne možem prist na jeho oslavu že nema s tym problem a dnes mi povedal že urcite tam nepojdem len koli tomu co sa vsetko stalo a ako som niekedy nadavala na jeho kolegov len koli tomu čo sa stalo na zaciatku nasho vztahu že ma podviedol.Vtedy vsetky jeho kolegyne boli pi...., ku... a pod.Neviem co si mam o tom mysliet.Cakala som odpoved že ano chcem aby si tam bola nemam co skryvat a aspon uvidis ako to medzi nami funguje ale on nie,jednoduchopovedal že tam chce ist sam.Co si mam o tom mysliet do certa???
Som idiotka?
jojka si ošetrovateľka lekárka? nájdi si niekoho v práci rovnakého zamerania toho idiota kopni do r..i čo tam ešte riešiš?nakoniec ty budeš pacient a kolegovia sa budú starať o teba ....
Viem že mi to skodi už cely celučičky polrok,som vyčerpana a este mam k tomu strasne stresovu pracu pri ktorej musim byt 100 percentna,lebo ide o životy druhych.Chodim pomedzi ludi vidim ako kto žije a ake maju problemy,Jemu je prvorada praca a peniaze a až potom založenie rodiny,Stale mu opakujem že peniaze niesu vsetko su potrebne ale hlavne je aby bol clovek zdravy a stastny a ostatne pride,že mame zdravych rodicov mame kde byvat usetrene ma dost až velmi dost ja taky tak.stale riesi financie a ja z nicjh aj tak nic nemam lebo niesme gaisenovci,Chodila som s jednym chlapcom zarabal okolo 500 eur ale ma obdaruval malickostami že mi to už až niekedy vadilo,len jedinu chybu mal že vela pil a potom ma uražal,a tento vie sa spravat je inteligentny ale nevie ako žit a co sa patri
hovorím zasa on vie že aj keď si zanadávaš bude všetko po starom a ide sa ďalej , ach jaj on neberie vážne čo mu napíšeš čo už tam písať no keď je taký frajer cez smsky vypisovať tak sa s ním rozíď cez sms a uvidíš čo odpíše podvedie ťa a zasa to zvalí na teba primitív sa na neho vys-r tam sa zabáva a ty mu budeš ešte aj vypisovať
jojka - este raz a naposledy: ja neviem, KEDY ti to dojde, ale raz ano - robi si z teba dobry den a ten vztah ti velmi skodi, po vsetkych strankach, samej by ti bolo milionkrat lepsie a mas iba 29, boze moj, na poriadneho partnera casu dost!
prosimta nezahadzuj sa s nim, ale musis na to fakt prist sama a nie, ja by som nic nepisala, by som sa na neho vykaslala a skor by som cely vikend vyuzila na to, aby som rozmyslala, co budem JA robit dalej a ako zit
nekaz si zivot, aj tak ta odkopne, len to uz bude mega ponizenie, idealne by bolo, keby si ho nechala ty...
jojka, maj hrdost a skus si premliet vsetky FAKTY - tie su viac nez jasne
Mam mu daco odpisovat?co by ste mi poradili???lebo ja už neviem inokedy som mu hned odpisala ,vratil sa a vecer sme hned boli spolu na druhy den....
jojka tak potom to je jasné že naozaj si lieta kade tade nikto o tebe nevie a on si robí čo chce s teba akurát tak blázna poriadneho už len to by ťa malo naštartovať už som ti to písala to ho chceš stopovať celý život bude ťa to baviť ničíš si zdravie už teraz pošli ho do ri.i a máš svätý pokoj .......
MAOAM byvam u rodicov nemam s nim nic take spolocne aby sme to museli riesit...a ci by sa daco zmenilo???asi dost toho,lebo už polrok riesime len jeho pracu a zo mna odobera nenormalne vela energie,nemožem spavat,budim sa,na rodicov nerozpravam ale brešem,v jednom kuse som nervozna co bude zasa kedy aka akcia,alebo kto mu napise.Boli sme spolu na dovolenke bolo to ako zo sna uplne vsetko OK naprosto skvele,co sme sa vratili v kuse zasa hadky akcia tam tam.JA NEVIEM CI ON NEVIDI KOLI COMU SU STALE HADKY???VED V JEDNOM KUSE MU DOOKOLA OPAKUJEM CO MI VADI A NIESU TO TAKE VECI KTORZCH BY SA NEMOHOL STRANIT.
Jojka, ved nemusis, to je OK :-), len ma zaujimalo. Bez neho by ti bolo ovela lepsie, keby si sa dala dokopy, nasla opät seba samu, venovala sa sebe, svojim veciam...
Len TY to musis pochopit, iny to za teba neurobi.
no byt tebou, tak mu nepisem nic a rozmyslam, ako to ukoncit bez toho, aby som mu co i len slovkom o tom dala vediet
Jojka - ake mas vlastne ty moznosti, po rozchode, co take by sa pre teba zmenilo? stahovat sa asi nemusis ani nic, mas kamosku, kamosky, ktore by ta podrzali?
ja si myslim, ze by si po odzneni akutnej fazy rozkvitla, zacala sa venovat novym veciam a hlavne konecne mala cas na SEBA a nie furt dokola riesit toho magora
MOAM nechcem to tu takto pisat že v akej firme pracuje lebo neviem kto vsetko tu toto cita,prepac